Preparation

Förlåt för min stundvisa svengelska men det är så sjukt mycket engelska texter i skolan att hjärnan nästan automatiskt växlar mellan att tänka på svenska och engelska. Så om jag plöttsligt skriver engelska ord här och var har jag inte slagit ifrån mig plugghjärnan, än. Hehe!
 
Idag har jag varit sjukt produktiv! Jag och Andreas satt några timmar på morgonen och hann igenom en sektion i Life-span development innan jag rusade iväg på grupparbete, delade upp arbetet och planerade vårt seminarium vi ska ha imån. När det var klart åkte jag snabbt hem för att rasta Hemlis och själv få i mig ngt. La mig på soffan för att liksom pusta ut och ta nya tag och då kom Hemlis uppkrypande och så låg vi och myste tills jag råkade slockna. En powernap senare kastade jag mig upp på cykeln för att ta mig an tentapass nummer två, med Andreas och Emilia. Det gick väldit bra, fick in massor om pre school age, middle and late adulthood och många tankenötter innan jag strax före sju lite halvt mosig i huvudet återigen cyklade hem för dagen. 
 
Hann göra en enkel bönsallad och käka upp den innan Hemlis och Adam kom hem från en kompisträff. De har blivit riktiga poolare och jag får knappt ha henne för mig själv längre. Vilket är skitkul och jag hoppas leder till att vi snart också skaffar hund. Ett kort tag efter det ringde Anton och bjöd med oss och Daniel ut på kvällspromenix. Det blev en relativt kort vända på 4 km innan vi traskade hem och slog på Solsidan. Nu är jag helt färdig, ska bara slänga mig i duschen och sen krachlanda i sängen och som jag längtat!
 
 
Superbästisar! Självklart ska Hemlis vara med och äta om Adam gör det. Här är det clementindags!
 
 
De bondar så himla bra och numera kan hon även gå helt lös med Adam. Framsteg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0