Ready set studyyyyy!

Härre min Gud vad fort det gått idag.
 
Steg upp vid nio för att hinna ut med Hemlis innan tentaplugget med Andreas, därefter har dagen bara swishat förbi, först 6 h intensivt tentaplugg, därefter lite förberedelser inför teaterseminariet, teaterlektion, seminarium och sen långpromenad på typ 6-7 km med Tärnvägengänget (Adams läkarkompisar som också bor på Tärnvägen) och nu går jag igenom en labbuppgift och kikar lite smått på kapitlen vi ska gå igenom imån. 
- Jag får aldrig vila. Och inte Hemlis heller, totalt har väl den lilla damen gått en mil idag, springtur med Adam och flera långpromenader med mig och så den superlånga nu på kvällen, så nu sover hon som en gris brevid mig medan jag "pluggar" och bloggar klart. Haha, inatt hade hon o Adam en sängfight där hemlis ville sova i sängen o Adam lockade ner henne i hennes lyxsäng, efter många försök så återvände hon ner till sin egna säng, säkert lite smått irriterad på Adam. Gullfisen.
 
Nåväl, nu måste jag återvända till pluggandet! Jag ska försöka hinna slänga upp helgens event också, mellan tentavarven! Lovar, sov gott gullisar!
 
 
Örebro bjöd på otroligt fin solnedgång mellan tentapluggen. Sällsynt för att vara Örebro. Jag saknar solnedgångarna från femte våningen i Borlänge, men så länge får den här markvyn fungera som substitut.
 
 
Hemlis, vårt nya tillskott i hushållet! En liten nakenfis som gärna är med överallt och som har så otroligt mycket kärlek att ge, vill vara med överallt och går lydigt brevid en under promenader. Det är verkligen en drömhund som jag tar hand om och som jag och Adam fäster oss vid lite mer för varje dag som går. Vill inte ens tänka på vad som kommer hända när vi måste skiljas, urs urs. Fina hemlis iaf! (Som nu är väldigt väldigt trött av allt promenerande)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0