Torsdagsbestyr

Vaknade upp till ett vitt Örebro, både glädje och irritation sköljde över mig, glädje för att mysfaktorn höjdes men irritation för att jag typiskt nog skulle få lov att ta mig in till stan, med cykel (är alltid annars på campus som ligger ett stenkast bort från bostaden).
 
Började rulla in mot stan och ångrade mig direkt. Kände mig skottskadad pga alla snönålar redan vid första korsningen och funderade starkt på att vända hem och sjukanmäla mig. Haha.men jag hann komma fram innan jag beslutade mig. Väl framme hängde Sofia en av mina labbkompisar på låset till Bara Vara och var lika blöt som jag så jag behövde inte känna mig utstirrad när jag entrade caféet. Resten av gruppmedlemmarna anslöt och vi hade en liten brunch där vi planerade vårt sociala experiment. Sen gick vi ut och gjorde det. Haha, och vi fick inte alls det resultat vi väntat oss. 
 
Sex timmar senare cyklade jag hem igen för att snabbhälsa på Adam och Hemlis innan jag bikade iväg till universitetet för faddermöte. Två timmar senare hamnade jag på Timebeer med Erik och Eric och hade det trevligt. 
Torsdagen i stora drag, mysig men blöt och intensiv...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0