Utgång med Sätertjejer

Gårdagen var så bra!
 
Tentan gick sådär, när jag lämnade Långhuset och tentasalen hade allt jag lärt mig och skrivit om försvunnit ur minnet... Åkte hem och la mig och sov med Hemlis, vaknade upp vid två och började städa hela lägenheten. Dammsög, plockade kläder och skurade badrummet. 
 
Framåt kvällen gjorde jag mig iordning och tog mig senare hem till Frida för att träffa Sätergänget. Vi hade det så himla himla trevligt under förfesten, pratade dalaskvaller, dalmål (<3) och bara skrattade så sminket smetades ut. Innan taxin hämtade upp oss körde vi shotrace, vilket påminde om utgången med tyngdlyftarna förra året. Haha, härregud, men som tur kom jag in. 
 
Stömpis var väldigt tomt när vi kom, men vi slog oss ner brevid några killar som visade sig vara väldigt roliga! De bjöd på vin och vi tog oss till Miamibaren och språkade lääänge. De fick lista ut ålder, yrke och linje och det var himla roliga gissningar. Haha. 
 
Sen tog vi oss ut mot dansgolven och överallt var det fullt! Strömpis verkar vara en 18 års klubb med huvudsakligen unga människor, många omogna, dramaqueens och komplimangsfulla killar med en sak i sikte. Ja, det beskriver Strömpis rätt bra! När det började närma sig stängning drog vi till Donken för mat och Pär. Men Pär dök aldrig upp så vi traskade hemåt ist och hittade en Jesper på vägen att språka med. I säng hamnade jag kl 4.00 efter ett duschbad i fridas badkar. Haha. Mysig kväll med ännu mysigare individer! 
 
 
 
Notera Fridas assexiga ansikte. HAHAH
 
 
Drömpizzan!!
 
 
 
Sammlad kompott bilder fr tjejerna!
 
 
 
Älskar toaselfies, ordagrant. 
 
 
Notera #2 Fridas otroligt vackra ansiktsuttryck. Älskar Frida. HAHAHAH
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0