Tre timmar senare

Vi sa att vi skulle göra Prinsen lite vårfin nu till hans halvårsdag (idag) och visst gav jag med mig när Adam ville klippa ner hela honom, annars hade jag bara velat raka honom i ansiktet, under magen och om tassarna, men nej. Jag visste att han skulle bli ful och se ut som ett får, men Adam ville inte ge med sig så då fick jag göra det... Och nu tre timmar senare är vi äntligen klara, han är väldigt ojämn i klippningen men nu orkar vi inte bry oss mer. Det var ett väldans pipande och bökande de två första timmarna, men sen så var han så utmattad att han inte orkade streta emot mer, så han somnade stående, när vi fortfarande höll i honom. Haha. 
 
Nu är han rätt fluffig och väldigt ljus. Och ful. Men som tur växer det ju ut, haha!
 
 
Jag tyckte att vi kunde stanna här, där han bara är klippt i ansiktet och under magen...
 
 
 
Men nej, och här är resultatet! Vi har fått en liten ljus get här hemma, haha!
 
 
 
Helt slut efter tre timmars skönhetsfix, med kammning, klippning och bad. 
 
 
 
Fluffigt. 
 
 
 

Fantastiska fredag

Wow vilka fina vänner jag har. Tack livet! Vid lunch ringde Fridas mat och sovklocka så hon skyndade hem till mig för lite kylskåpskrafs och sedan promenix innan hon försvann igen. Ser verkligen fram emot när hon flyttar hit och jag bara kan gå upp till henne och kraffsa lite i hennes skafferi. Hehe. Sen ägnade jag mig åt en stor lägenhetsstädning och lagomt tills jag hade ställt tillbaka dammsugaren och tvättat klart håret dök Emilia och fina Fanny upp. Så vi gick ut på en promenad och Prinsen var alldeles till sig av lycka. En kompis liksom! Vi pratade mycket om livet, dyra lägenheter och utbildningen. En trevlig lekstund, både för oss men också för de fyrbenta. 
 
När kvällen kom sa vi på återseende och så kilade jag över till Anton som hade grillpremiär i hans nya hus. Grabbarna var på glatt humör och diskuterade hurvida de skulle köra en svensk grillkväll (då äter man bara det man själv tagit med sig) eller inte (knytkalas och George äter av allt...) Haha, det blev en liten kompromiss. När vi stått och grillat i någon timme och solnedgången tagit slut flyttade vi in och tjattrade ett tag innan vi dammade av Antons monopolspel med Pokémon tema. Killarna var i sentimental extas och jag var överlycklig över att ha lurat de att spela sällskapsspel. Daniel muttrade besviket och ställde upp som bank, men efter en timme kastade han in handduken och "sjukskrev sig" som bank och vi fortsattde spelet som blev allt mer hetsigt och girigt. 
Min spelarinsats var ganska god, jag hade väldigt mycket flyt och köpte nästan upp en tredjedel av alla marker och "stationer", Men George däremot var den som vann det hela, han köpte upp den näst dyraste gatan och började bygga femstjärnigt hotel på alla tomter och när någon av killarna hamnade på hans mark kostade övernattningen 1200:- . Så de blev bankrutta och jag lyckades mirakulöst hålla mig undan från alla dyra gator och hotellövernattningar. När majoriteten av gängen bilivt bankrutta och mindre spelsugna slängde jag ett getöva på klockan 02.18 och såg att vi hade spelat i över 4 timmar. Vi avvecklade alla företag och hotell och då fann jag Daniel, den tidigare bankmannen halvt däckad under Antons trappa. Haha, så kul tyckte han det var med monopol.
 
 
Prinsen med Fanny, Emilias hund.
 
 
 
The fikasquad. 
 
 
 
Daniel, Anton och Adam. 
 
 
 
Jag och Adam grillade ostiga burgare och majskolvar. Mmmh.
 
 
 
Anton visar vart han lägger alla avdäckade efter en fest. I skamvrån, hahhah
 
Daniel, efter att han tröttnat på Monopol och oss, suckandes men inte helt själv. HAha. 
 

Stackars Prinsen

Hi! 
Natten som var har inte alls varit bra - för Prinsen. Först så låg han i sin hundbädd i sovrummet och plötsligt får han hela kompostgallret över sig, skrikandes springer han under sängen och vägrar komma fram. Och i morse så snozzade jag och mitt i min livliga, jättekonstiga dröm så blir jag dränkt och just då hoppar lillparven upp på mig och ska morgongosa men får en smäll istället, i mitt halvvakna dröm-tillstånd tror jag att det är stryparen som tar mig under ytan och jag måste göra något, vilket resulterade i att både jag och Prinsen skriker, han flyker ner än en gång under sängen och jag upp, helt yr och oförstående. Härlig morgon va?
 
Haha, ska satsa på att städa lägenheten, fika med Emilia och hinna skriva lite tänkte jag. Har världens träningsvärk från gårdagens good mornings så helst vill jag röra mig så lite som möjligt...
 
 
Stackars parven, så här sov han i natt. Brevid sina beskyddare trots att de är alldeles för varma och bökiga... Stackars Prinsen. haha
 

Låt mig presentera, helgen

Förra helgen var vi hem till kära Dalarna. Under fredagen hann vi inte med så mycket mer än syskonmys, middag hos mamma o pappa och ett tomt Monténhus. Lördagen startade med en burgare på Enellys, som var lite för tråkig och torr för min smak, men jag kanske ger de en chans till i framtiden när suget återvänt. Adam var ute efter ett fack till vår nya bil och jag ville *trumvirvel* förlora mig inne på Rituals och visa honom allt jag önskar mig, för ungefär åttioandra gången - den här månaden. En snabbvisit hos fina Linnea på BikBok hann vi också med innan vi begav oss mot Granngården för foderinköp. När vi återigen kom hem till mamma och pappa blev vi klippta av Maddisen och jag hade turen att få min ombré uppfräschad. 
 
Sen fick vi något ryck och drog i sammlad trupp till grottan för lite muskeluppbyggnad. Gymmet kan vara en av få platser som sammlar alla tre systrar och alla deras respektive under en och samma stund. Mysigt var det i alla fall och på kvällen hade vi en lite födelsedagsmiddag för Joel som precis fyllt år. Och så träffades Tyke och Prinsen för första gången, men mer om det i ett senare inlägg. Nu ska jag gå och återta min sovplats som Prinsen lånat och räkna får, men jag gissar att jag inte kommer komma så långt med tanke på min trötthet som precis slog till. 
 
 
Min ovanliga längtan för thaimat slog till för någon vecka sen och nu äntligen fick jag äta alla mina favoriträtter, i en skål! Fantastiskt. 
 
 
 
Burgarbetyg 2/5 möjliga, för att höja betyget kan Enellys trippla ostmänhden, steka köttet i massvis med talg och inte göra brödkanterna så hårda... 
 
 
 
Efter typ 5 cm kapning och två färgningar, tadaaaaa! Fräsch igen. Tack Maddis för ditt grymma jobb!
Har jag berättat om mitt knasiga hårmål? Jag planerar att spara ut det till svanklängd och klippa av kaluffsen för att donera mitt hår till cancerfonden senare, hoppas att jag når dit någon dag och inte kapar det innan för att längden är besvärlig... 
 
 
 
Tadaa, the squad samlade. 
 

Triss i skydd

Eftersom att vi åker på solsemester i början av sommaren, passade jag på att fylla på lagret nu när Apoteket ändå hade ett bra erbjudande. Man vill väl inte hjälpa rynkorna på traven, men man vill fortfarande vara lite sommarfin. Nu när jag snart fyllder äldre, har jag börjat fundera på om anti-aging krämer börjar bli aktuellt? 
 
Vet inte vart min åldersnoja kommer ifrån, kanske ur rädslan av att inte leva medan man fortfarande kan... 
 
 
 

TBT

 
Så här liten var Prinsen när vi först tittade på honom, i början på januari. 
 
Kan ni förstå!? Att den här lille parven snart är ett halvår gammal!? ETT HALVT ÅR! Galet. Nu väger han strax under ett halv kilo och kan sträcka sig lika lång som diskbänken (tack och lov har han inte (hittills) kunnat norpa åt sig någon mat...) Grattis Prinsen och grattis till oss, som har världens gulligaste kinapuff! :D 
 

Kan man?

Hellu, god kväll... eller god natt, rättare sagt. Haft en trevlig dag? Tja, min har väl varit rätt okej. Har veckohandlat, trollat i köket (i timmar, som terapi för mig) och helt grottat ner mig i en serie som heter Younger. Och ja, meckat pyttelite med lektionen nästa vecka. Och tänkt att jag ska gå och träna, men blivit sittandes hemma med en cola... framför Younger. Härlig onsdag va? 
 
Morgondagen hoppas jag blir lite mer produktiv. På tal om ingenting, så har jag börjat ångra min universitets rangordning... Funderar starkt på att stryka mitt förstahandsval för att få mitt andrahandsval som the shit. Men jag vet inte om det bara är en sådan dag... Jag har kommit på att jag vill jobba med... allt, när jag blir äldre. Häpnadsväckande va? Nja inte det minsta för mig. Kan man bli en officer som också är egenföretagare, skådespelare, livscoach som dessutom utbildar framtidens blivande ledare? På en och samma gång och samtidigt somna lycklig varje kväll? Ska sova på saken, men det är det mitt hjärta bankar för just nu. 
 
 
Från Tumblr och tack J.K Rowling, en knuff åt rätt riktning.
 

Don't let your mind speak louder than your heart

Well the birds start their screaming
As you let go of my hand
And old words lose all meaning
As morning descends
Fickle night you are a liar
Well you've made a fool out of me
Mistook my love for desire
You set my demons free

Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart
Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart

Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart
Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart

Well I know, that you're scared
I know, for I am too
I'm Scared of hurting someone
The way I've been hurt by you
And I don't want to touch you in the night
If I cannot hold you in the day
But as the sun slowly rises
Your love for me decays

Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart
Don't let the sun steal you away
Don't let your mind speak louder than your heart

Just let your mind come around,
Just let your mind come around to your heart

 

 

 

 


Typiskt mig...

Så typiskt mig. Letar som en tok genom hela lägenheten efter den saknade stickan (USB-minnet med lektionsmatrial), vänder upp och ner på varenda väska, låda, hyllplan och fack. Drar ut hela min stridspackning och gräver efter den förbannade lilla stickan, tills jag, för hundraelfte gången rotar igenom byrålådan och visst fan gömmer sig den lilla jäveln sig där. 
 
Nu, en kvart senare sitter jag och liksom "pustar ut" all frustration på sociala medier, haha, vi får väl hoppas att USB-minnet kommer till användning ikväll, så som jag letade och svor... Till råga på allt så ser matbordet återigen ostädat ut på grund av allt framplock - orsakat av stickan... Inte lätt att leva alla dar. 
 
 

Magi i skogen

Bara runt hörnet gömmer sig en sagolig skog av vitsippor! De är överallt. Borta vid lekplatsen. I skogen mellan universitetet. Och på grannens tomt. Så fina. Får alltid impulsen att springa rakt ut i det grönvita havet och bara glömma att man är vuxen för några sekunder. Lägga mig där Prinsen lyckligt hoppar runt och bara se moln segla förbi. Önskar att jag hade någon kompis som var någolunda bra på att fota så jag kunde föreviga mitt lyckliga uttryck bland alla guldstrålar som letar sig ner bland vitsippehavet. Men det får bli en annan gång, en annan säsong. Dags att ta sig ut och suga i sig de sista guldstrålarna innan de försvinner för i kväll. 
 
 
 

Sushitisdag

Hade dejt med Frida idag. Vi tog en promenix runt hennes nya, blivande område (ja, hon blir snart min granne!!! Hurra!) och sen tog vi oss in till stan. Vi festade till det med sushi och trots att vi dumt nog gick ut för att äta vid lunchtid (alltid bordsbrist) fick vi tag på ett bord. Inklämd mellan två konstiga bordsgrannar, ett blivande par på dejt och ett par som körde rejält med serveringspersonalen, de utnyttjade systemet till fulla kan man väl gott säga. När precis lagt ner ätpinnarna kom personalen och plockade bort tallrikarna så vi bestämde oss för att knata vidare, till Vågen. Var i vanlig ordning in på Rituals och dregglade över alla deras varor, tills Frida tyckte det var nog och drog ut mig. Ibland undrar jag hur det skulle vara att jobba där, om jag skulle kunna förmedla min passion för deras produkter eller om jag helt skulle kära ner mig i sortimentet och bara bry mig om varorna, haha, förhoppningvist det förstnämnda... 
 
Sen hittade vi in till Apoteket som just nu har 40% på alla deras egna varor och Försvarets hudsalva, behöver jag säg att jag blev som galen? Nä, tänkte väl det, ni känner ju mig rätt bra vid det här laget. Haha. Hela shoppingturen slutade i alla fall rätt ekonomiskt för min del, Frida däremot, fyndade en spegel och en Dalahäst, till pangpris. Så båda var väl rätt nöjda och belåtna när vi vid tre snåret knatade hem för att få med spegeln.
 
När jag kom hem tog jag en löprunda med Prinsen, men han ville bara jaga svanar vid MArkaspåret så vi vånde och fastnade i vitsippeskogen igen... Plockade en fet bukett redan igår, men kände idag att den behövdes fylla ut med fler kompisar. Hehe, sen gjorde jag en grovstädning av lägenheten och lagade middag innan Adam kom hem. Hemmafrupoäng. Nu ska jag röja det sista på matbordet så jag orkar ta tag i plugget och planeringen. Puuh, bara det jobbigaste kvar då. Later peeps!
 
 
Älskar Fridas min, hon blir alltid så bra på bild med Prinsen. <3
 
 
 
Tadaa! Vilken lyx att alltid kunna ha färska blommor hos sig under vårkanten, här i Örebro. Närproducerade. 
 
 
Haha, ursäkta Prinsens mjölktänder på marmorbrickan... Men matte är så stolt över sin lilla valpis att hon inte riktigt vet vart hon ska förvara dessa historiska små huggtänder, haha.
 
 

Älskar måndagar

Det ligger något magiskt över måndagar. Förr i tiden, läs när jag gick på gymnasiet så brukade måndagarna vara mina favoritdagar. För att man fick komma till skolan och höra hur kompisarna haft det under helgen, gå på idrott, skynda iväg till UNG-möten för att därefter åka och träna med Rindis. Jag fick alltid så mycket gjort. Det enda som finns kvar av mina powermåndagar idag är väl skolan, att man får se klasskompisarna från teatern och kickstarta veckan med improvisation, textanalyser och olika läsarter. 
 
Förutom idag, då det kändes som att jag slungats tillbaka till gymnasietiden. Gick upp vid åtta för att tvätta ett lass, tänkte ta med parven ut på morgonpromenad men divan var alldeles för morgontrött för att gå ut så vi powernapade tills nästa maskin skulle tömmas. Någon timme senare tog vi en lång morgonpromenix och stötte på den vita Douglas (det finns två, en svart och en vit) och så lekte Prinsen och Douglas tills de var nöjda. Kom hem, tog ut tvätten och satte mig med veckoplaneringen. Jag har egentligen inte så hemskt mycket att göra, men det är rätt tunga grejer som jag vill ska bli perfekta så för mig handlar det om att bryta ner uppgifterna i små delar så jag har allting inplanerat. Planeringen gick bra, de senaste månaderna har jag försökt jobba utan min kalender men insett att det är lönlöst, hur jag än vrider och vänder på det får jag ingenting gjort - och så kan man inte ha det i längden. 
 
 
Var till och med så entusiastisk att jag åt frukost dagen till ära, eller Frukost och frukost... ett mål på morgonen.
 
 
Nu på eftermiddagen har jag setat och läst in mig lite på det jag ska hålla en lektion om, under FVRM's slutövning i Östersund nästa vecka. Jag ska hålla en lektion i LABCD så jag har formulerat och dividerat lite för mig själv så jag har ett hum om hur jag ska skriva mitt PM sen. Tog nyss en hjärnpause och gick ut och sprang intervaller med Prinsen och nu är jag fräsch och redo igen. Ska egentligen läsa igenom mitt manus som jag bör kunna utantill vid det här laget, men tankarna är fortfarande kvar i slutövningslektionen. Nåväl, det löser nog sig, hoppas er måndag är lika fab som min.
 
 
 
En av de bättre sakerna med måndagar i Örebro är att reklamen kommer och att jag kan gotta ner mig i veckans erbjudanden och planera inköpen. Det är mysigt det. Back to manuset!

Borlänge snapshots

 
 
 
 
Var in till Kupolen på morgonen för att käka frukost på Enellys och gå på BRL. Blev lite besviken på burkarna, de var inte så speciella. Nu sitter jag i frisörsstolen och blir vårfin av frisören med ett halvårs väntetid... Hehe, sen ska vi ut till stugan och mysa!

I vitsippeskogen

 
Gud vad castingen tog lång tid igår kväll. Den första delen av fyra tog hela tre timmar! Vi blev inte klara förrän sent på natten, men när vi äntligen kände oss nöjda och allt var inskickat kände jag bara lycka. Inte för att jag tyckte att min egna prestation var makalöst bra, utan för att det var en rolig grej. Firade med en halv Karamel Sutra innan jag somnade halvvägs ner till kudden. Idag har jag och Prinsen vandrat i vitsippeskogen, hoppat över några hinder och busat på kullarna. Måste packa lite kläder och städa lägenheten innan vi beger oss till Borlänge och Dalarna! En mysig helg väntar!
 

Terroristen och hans mjölkpaket

Prinsen älskar att leka, men att leka på matte är sneppet roligare. Haha, vår lilla terrorist och hans mjölkpaket.
 
 
 
 Varför hoppa upp på sidan när man kan gå på matte?
 

3 sker

3 saker jag blir lugn av
- En fullproppad kalender - för då vet jag att jag får mycket gjort

- Musik
- När lägenheten är full av tända ljus, då vet jag att jag kan släppa allt och bara njuta.

 

3 saker jag blir stressad av
- När lägenheten är stökig 

- Att veta att jag om några veckor ska börja kylskåpsrensa inför sommaren...  
- Örebros bilvägar. De har inte alls fattat grejen med rondeller eller rödljus, Örebros bilister är snäppet värre (ingen verkar ha gått på någon körskola...) Urs! 

 

3 saker jag ska göra i helgen
- Åka hem till Dalarna!

- Mysa ute i stugan
- Ta med Prinsen till en hundutställning ish.

 

 
Dalarna bjuder alltid på fantastiska solnedgångar, en av många saker jag saknar.
  

3 saker jag gjort den senaste veckan
- Hemarbeten 

- Insett hur jävla bra min roll är i scenen vi tränar på på teatern, jag spelar Bruden och har en huvudroll i en ganska jobbig barnscen som tyvärr många barn känner igen sig i. Men himmel vad roligt det är!
- Försökt återskapa mammas makaronilåda... Det gick sådär när vi inte hade alla ingredienser hemma...

3 saker jag pratar om ofta
- Prinsen

- Hur gärna jag vill vara vältränad, men inte riktigt fått in gymmandet i mina rutiner, än
- Hur gärna jag vill att alla mina kompisar ska flytta till Tärnvägen och bilda världens mysigaste grannskap!

 

3 saker jag önskar mig
- Två kroppskrämer från Rituals,  Honey touch och Karma
- Ett presentkort på IKEA  
- Glossybox

3 saker jag vill
- Få ett extrajobb i Örebro 

- Klura ut vad jag egentligen vill bli när jag blir stor
- Få en bättre studieteknik/självdiciplin

3 saker jag borde
- Rensa ur lägenheten, walk in closeten och slänga all skit...

- Sätta upp tavlor
- Träna upp konditionen inför sommarens tävlingar

 
 
 

 

3 saker jag kan
- Laga god mat både husmanskost och finare rätter

- Somna överallt
- Är självutnämnd shoppingexpert och fyndkung. 

3 saker jag inte kan
- Argumentera eller använda min retorik på ett bra sätt
- Springa milen under en timma, men i sommar!
- Låta bli att köpa kampanjvaror, trots att vi redan har lager av de hemma...  

 

3 saker jag ser fram emot
- Thailand med syskonen, alla respektive och Mamma i sommar!

- Morgondagens Vårpepp med Eleine Eksvärd (!!!) (skrev listan i tisdags)
- Bakpotatisen som ligger i ugn som ska ätas med räk och romsås, mums

 

 
 
 

3 saker jag gillar
- Ost i mängder 

- Att laga mat
- Gruppbilder <3 

 

3 saker jag inte gillar
- Att jag ibland inte står upp för mig själv för att slippa argumentera...

- När Adam spelat volleyboll och drar med sig hela sandlådan hem 
- Kliva upp på morgonen

 

3 saker du hade ändrat med dig själv
- Större ögon
- Större bröst
- Tagit bort alla ärr på benen, hehe

 

3 saker du tycker om med sig själv
- Mitt leende
- Mitt driv och entusiast när jag verkligen vill saker
- Min metabolism, kan äta massor utan att det syns

 

 

 3 saker jag alltid har i mitt kylskåp

- Brieost
- Bravos Skogsbär Lime juice
- Grädde

 

 


 Mitt ostförråd atm, inser nu att jag som student absolut inte ska ha sån här stor valmöjlighet, allra mindre ett sånt här lager! 


Lägenhetsvisning och manusplugg

 
 
God morgon kompisar!
 
En dag av få som jag faktiskt vaknade tidigt av mig själv. Slog upp ögonlocken redan vid 05.30 och funderade seriöst på att dra på mig kläder och cykla till Stadiums öppningspremiär i Krämaren till kl 8.00, de lockade med att ge de första 50 kunderna 50% på en valfri vara, men så tänkte jag efter. Var det verkligen något jag behövde? Eller var det så att jag bara ville ha och fynda när det var extrapriser? Så jag valde att stanna hemma och motstå frestelsen att fynda. 
 
Några timmar senare följde jag med Jennifer på lägenhetsvisning. Det var supermysigt och jag slogs av utsikten hon troligtvis kommer få - om hon tackar ja. Då vet jag vem jag ska springa upp till och se solnedgångarna! 
Haha, nu ska jag plugga på manuset innan det är dags för provfilmning och sedan eftermiddagsgym. Var ner till ÖKK igår kväll och fick till en riktigt bra rycktecknik så nu är mitt gymsug ännu större! Och det är bara bra, jag behöver ju komma i form och komma tillbaka till tävlandet, helst så jag gör nya pers redan till distriktmästerskapen. 
 

Hög på lycka

En av de stora anledningarna till varför jag lämnade återbud på IKG kursen jag nu skulle ha gått på i Halmstad var för eventet Vår-peppen där en av mina stora inspirationskällor skulle föreläsa, Elaine Eksvärd. Och idag kom dagen D! Mötte upp en förväntansfull Hanna och Jennifer innan, satte oss ganska långt ner för att kunna se alla subtila rörelser på nära håll och när hon kom in på scen fick jag varm sockerdricka i blodet. Ni vet den där känslan som bara exploderar i en för att det är så himla bra? Var i alla fall i extas. Elaine pratade om kroppsspråk, om att man inte ska ursäkta sig själv utan våga ta plats för att ens budskap visst är viktigt. Jag har slukat hennes böcker, men jag tycker att det ändå är jobbigt att ta tipsen med mig i praktiken för att det är så många tips att ta in(Visste ni btw att jag gått en retorikkurs i Linköping? Haha, dock var jag nog lite för ung för att kunna ta till mig allt vi lärde oss). Det slutar oftast med att jag pillar med håret, står och pratar snabbt och känns allmänt nervös - fast jag har all tid i världen på mig.
 
Note to self i retorisk väg:
Sluta inleda mina meningar med "men"
- Prata långsamt, smaka på orden innan de kommer ut
- Artikulera, ibland går det så snabbt att jag själv knappt hör vad jag säger
- Sluta flamsa, säg det du vill säga utan en massa utfyllnadsord
 
Efter föreläsningen fick vi gå ner och mingla lite och testa på vår retorik och tipsen vi fick. Jag fastnade med Hanna, Victoria och Viktor och stod och bara småpratade i säkert 45 minuter innan vi skildes åt. Jag har alltid tyckte att migel är jobbigt och småprat framförallt men med de kändes det bara så naturligt. Härliga människor bidrar till en härlig stämning och i framtiden ska jag bli en av de. 
 
Nu ska jag plugga manus! Jag och Alexander från teatern ska provfilma för två roller i en mindre reklamfilm och jag vill verkligen bli uttagen, så, later peeps!
 
 
 
Gissa vilken jag blev? Haha, Den gröna och lite av den gula, jag är introvert med släng av extrovert.
 
 

Missnöjd Prins

Det där med att bada är inte en av roligaste sakerna i livet, tycker Prinsen... Haha, men matte och husse föredrar en fluffig och nybadad lurv så Prinsen får stå ut varannan vecka.
 
 

Lunchen är serverad

Fläskschnitzel med ost, knapriga skruvar och grönsaker. 
 
 

Lördagsmys

 
 
TB från lördagens spontana myshäng med dessa! Och Nicos ben, haha <3
 

En sån kväll ikv

 

Nystädad lägenhet

Ni vet den där nöjdheten som infinner sig efter att man städat hela lägenheten, tvättat och vikt tvätten? Njuter av renheten tills Prinsen får för sig att det är tuggdags, då blir det träkonfetti överallt igen. Men oj vad mysigt det är att se lägenheten ljus och ren. Får sammla mer energi till fler städdagar. 
 
 
 
 
Lillprinsen vakar medan matte plockar och donar - en helt rättvis arbetsfödelening tycker han...
 

Svärföräldrar på besök

I lördags kom Montenisarna på besök här i Örebro. Vi firade Bittes födelsedag med tårtfrukost, strosade på stan, kikade på födelsedagspresenter och åt en sjukt god pestokyckling på Rosalis Deli - Gå dit! När jag var inne på Rituals och skulle välja födelsedagspresenter, insåg jag att jag ville köpa hela butiken. Och det gjorde inte saken bättre att de nu också fått in en limited edition serie som heter Karma och luktar H-I-M-M-E-L. Utan överdrift. Önskar mig ett lager av Karmas body butter i födelsedag. Ska fylla varje skåp av de. Skojar inte. Haha. 
 
När vi kom hem till parven igen hjälpte Janne oss att sätta upp en hylla för projektorn och monterade upp ben på vår badrumsmöbel. Skönt att få bort lite på soffbordet och kunna använda hela dess yta. 
 
 
Janne och hans barnbarn Prinsen!
 
 
Gick in på Entré och förälskade mig i dessa ljuslyktor... 
 
 
 
 
Och dessa ljus från WoodWick. Gud. Stod och doftade på Honeysuckle tills doften försvann och Adam fick hämta mig för hemfärd... De är ju en aningen dyra, men ändå, dessa står högst upp på min önskelista. Eller så får jag snåla in på annat så jag kan köpa de själv... Om några månader eller så.
 
 
 
 
Kolla vilka maffiga ljus de har, de borde ha en brinntid på en evighet. Om ni någonsin tappar bort mig på Entré, så vet ni vart ni kan finna mig - på ljusavdelningen, sniffandes och alldeles hög av alla fina ljus.
 

När syster hälsar på

 
 
Sussi hade vägarna förbi Örebro förra veckan så vi passade på att luncha ihop innan hon tuffade vidare mot Jönköping. Alltid mysigt när systrarna kommer på besök. 

Mums

Kärleksmums och en nyöppnad Nutella, kärlek. 
 
 
 
 

Fynd

 
Stadium har utförsäljning på stan och med oss hem fick vi lite smågrejer. Bland annat en cykelkorg för 15 kronor (!!) 
 
 

Tips!

Sugen något men inte vet vad? Ekar kylskåpet tomt? Lugnt, en skål med varm majs löser suget!
Ända sedan jag var i Thailand som typ... 12 åring har jag älskat var majs. Och inte förrän förra veckan kom jag på att jag också kunde äta barnfavoriträtten här, i vår studentlya men samtidigt inte bränna hål i plånboken. Det är som grillad majskolv på sommaren fast i ett enklare format - året om.
 
1 burk majs + lite majsspad
1 stor klick smör
salt och en micro och tada!
 
Försvinnande gott och helt okej när man slipar på beachformen. Äter en sån här skål minst varannan dag nu, istället för chips, B&J och lösgodis (Nåja, till...) för i majsskålen får man allt, krisp, sälta och sötma.
 
 

Dejt

 
 
I onsdags bestämde jag och Adam oss för att ha en liten dejt mitt i veckan. Vi strosade lite på stan och pekade ut saker som vi önskade oss i födelsedagspresent och sen gick vi till Pitchers för en god burgare innan vi körde ur oss på ÖKK. En mysigare onsdag!
 
 

Springtur

 
Tog en springtur med Alexander tidigare idag. Det var skiftande väder, någon sträcka sol, någon sträcka lite småregn och så mulet. Men det gick bra. Prinsen var alert och busig och jag var duktig som orkade ta mig ut trots att motivationen var nere på noll. Postar en gammal bild för att jag glömde kameran hemma. 
 
Ikväll ska jag jobba på Bryggan och stå i baren, whoop whoop! Men innan dess ska jag städa rent här hemma innan svärföräldrarna kommer hit imorgon bitti, och det är mycket jobb! Dags att kila!
 

Dancing queens

Förförra lördagen knatade jag hem till kollektivet för att lördagsmysa, men det blev inte så mycket mys när Johannes (som ska flytta) bestämde sig för att han visst skulle med de ut på krogen som dagen till ära körde Pridetema. Tjejerna gick crazy och maskeradlådan drogs fram, smink fyllde vardagsrumsbordet och vi började omvandla Johannes och Ossan till fantastiska transor! Skrattade så jag fick ont i magen. Och fina blev de! Helt oemotståndliga!
 
 
Strike a pose Johannes! Okej, *lägger sig i en kvinnlig pose* haha!
 
 
 
HUR snygga!? Haha, vad jag vet var de oemotståndliga inne på klubben. Allt i sin ordning.
 

Fredagstacos

Två vecka gammal men ändå, fredagstacos med Linn och Frida som senare slutade på Kåren med Läkarklanen, ja varför inte? 
 
 

Återbruk

Madde tipsade om ett grymt återbruk härom veckan! Så för alla torrbollar som gärna trollar fram lite sommarlyster och lenhet spetsa öronen.
 
Ta en tom burk, kaffesump, någon matsked honung och lika mycket kokosolja och blanda, häll ner, smörj er och et vola! Redo för barbentssäsongen! Kocken hälsar att scruben håller i 2 veckor så njut, både av doften i badrummet och av er lena, rena hy!
 
 

Volleyboll

 
Fina läkarklanen haha fr v, jag, Akram, Adam, George, Hanpus, Arvid, Prinsen, Elisabet, Daniel och Anton! Bra spelgäng, men nästa gång behöver jag inte ta långbyxor för att det blåser lite hemma, spelplanen är ju ständigt uppvärmd...
 
 
Har spelat och lapat sol för fulla muggar idag! Adam lurade ut mig till Oset för volleybollspelning som pågick hela eftermiddagen, snacka om att man var helt slut och trött av solen när klockan började närma sig middag. Hämtade ut min kära cykel från Nasses efter volleybollen och oj vad jag gillade de! De ger serviceminde ett ansikte och dessutom så fick jag en saftig studentrabatt, så dit alla kära läsare från Örebro ska ni gå med alla cykelbesvär om ni som jag inte orkar fixa de själva. 
 
Adam hade lovat mig en take away från stan, men när han kom dit hade de renoveringsstängt så vi ställde oss och gjorde tacos istället. När Adam efter middagen tränat klart tog vi en kvällspromenad med Linn och Daniel. Och nu, halv tre på natten har jag googlat klart om fästingmedel för Prinsen och ska äntligen få gå till sängs. 
 

Comeback

Vet ni vad jag ständigt går runt och tänker på?
- Ja förutom ost då, tyngdlyftning! Jag och Erik har på senare tid jobbat väldigt mycket med vinklar, tyngd på rätt ställe och framförallt med en teknik som passar just min kroppstyp. Och vet ni? Jag undrar varför jag inte gjort det tidigare! Det är magi nere på ÖKK om kvällarna. Det är magiskt att känna hur vikter blir papperlätta bara med bra teknik. Förvisso är jag inte alls uppe på nya pers och tävlingsvikter, men jag känner att snart är där om jag fortsätter. Det är så fruktansvärt kul! Igår kväll körde jag teknik treor, det är mycket att tänka på så här i början med den nya tekniken, men det är bra att bara nöta in den så man slipper tänka så mycket. Mot nya pers och en kraftfull tyngdlyftningscomeback!
 
 

Studentlyx

Jordgubbar. Fint väder. Tussilago eller hästhov. Och skaldjurspasta som inte alls var så kulinarisk den 3 matlådan...
 
 

Vi säger god natt

 

Syskonlunch

Första gången alla syskonen var samlade med deras Adammor (Adam nr 3 heter egentligen William) och vad passade bättre än en lunch? Tyvärr, hade vi lyckats pricka in årets sämsta lunchdag då allt förutom Kupolen var stängt, så det fick bli en halvtaskig pizza på Matpalatset, men härligt var det ändå att få umgås lite med alla syskon.
 
 
 
Dessa träningsfreaks blir aldrig slutkörda... Här kör de lite pwo innan lunchen haha!
 
 
 
Gosegullisar!
 
 
 

New in

De senaste tillskotten i min ljussamling, fina ljus ska ju också ha någonstans att lysa i... Och Nille hade svaren på mina frågor. 50% Rea är ju inte att leka med, speciellt inte om de kostar 45:- och 130:- ! Den lilla ska jag måla om ikopparfärg och den stora ska jag ge till svärmor när hon fyller år! Win win, jag får fynda och hon får de fina tingen jag fyndar.
 
 

Påsklunch och en natt i skogen

Jag har fortfarande inte återberättat allt från vår Dalavistelse, haha!
Lördagen innehöll en mysig påskmiddag med Adams familj en snabbvisit hos saknade Viktoria och en nattspringtur i skogen. Vi tänkte egentligen ha bastuhäng i stugan den kvällen, men eftersom att majoriteten av gänget var alldeles för lata så fick det bli en lerig springtur mitt i natten med Joel istället. Kände mig så liten bland alla plötsliga skogsljud och i all lera trots våra starka pannlampor och vår snabba fart, men jag antar att det bara var ovant att springa runt i skogen mitt i natten utan sin uniform, stridsväst och AK5a... Tänk vilka kontraster det finns i livet. 
 
 
Gulle Ines <3
 
 
 
Vi överlevde skogens alla mystiska ljud och alla oförberedda lerppölar trots att vi inte bar uniformer. 
Scoore!
 
 
 

Älskar


När jag väl äter frukost

 
... Kan den se ut så här!
Prinsen är också sugen, väntar bara på att jag ska tappa tallriken så är han där och dammsuger upp allting!
Haha, iallafall, knäckebröd med gräddfil, rödlök, varmrökt lax och rom, brieost, köttbullar och basilika och så lite frukt. För tillfället min drömfrulle.
 

Livet

Har ni tänkt på hur mycket vi förbereder oss?
Ibland händer det att vi vaknar extra tidigt på morgonen för att hinna förbereda oss inför en viktig dag. I skolan förbereder vi oss inför livet genom att lära oss saker. Till proven tar vi med oss en extra penna utifall alla våra stift skulle ta slut och utifall den pennan vi hade tänkt skriva hela provet med mystiskt slutar att fungera.
Har ni tänkt på hur mycket vi förbereder oss i livet, men helt på fel saker? För det viktigaste sakerna vi egentligen skulle behöva öva på, är alla de oförberedda händelserna. Som ett uppbrott. En bortgång eller bara när något oförutsägbart inträffar, som när den där klänningen man spanat in i evigheter plötsligt är slutsåld när man äntligen bestämt sig för att köpa den. 
 
Hur kommer det sig att vi inte övar på att hantera alla de jobbiga situationerna, som faktiskt skulle bli hanterbara med lite praktisk övning innan?
-  Jag antar att det är för smärtsamt för oss människor att öva på smärthantering och det är just därför vi aldrig kommer sluta rivas isär när något så meningsfullt rycks ifrån oss.
 
Som när den där klänningen plötsligt var slutsåld överallt. 

Nattpass

Jag umgicks med Frida i lördags. Tog en promenad till utsiktsplatsen, pratade killar och vems tur det är att göra bort sig i år på valborg... Haha! Sen tvingade hon mig att ta tag i byrårensningen och när vi kände oss klara drog jag och Adam ut på ett nattpass hos ÖKK. I början kändes det sådär, den kalla timmen utomhus i jakt på en fungerande cykelpump hade gjort oss alldeles för otåliga, stela och arga och därför hade jag inga höga förhoppningar om passet i stort. Men det blev visst ett kanonpass! Erik var också där och lördagsmyste och vi ändrade om i min ryckteknik och oj, vilken magi vi skapade. Jag fick äntligen koll på hur jag kunde använda ryggen som hävstång och vikter flög som om de vore papper. Så nu är jag peppad att komma igång med tyngdlyftningen igen. Den har legat och dammat igen för att tekniken inte klickat och nu var det så skönt att iallafall rätta till en gren av två. Mot hundra och vidare. Elle iallafall, tävlingscomeback och någolunda beachformer. Älskade ÖKK.
 
 
Himlen bjöd på mysig måne.
 
 
 
 
Älskar min tränings BH. Längtar tills jag bygger på mig lite mer så jag vågar träna enbart i den, för under nattpassen på ÖKK är det okej att visa hud och muskler om man har sådanna... Från Stadium.
 
 
 
 

Något som gör mig lycklig

 
Och alldeles varm om hjärtat? det här fotot, så mycket glädje, myggbett, svett och tårar. Men också något som visar att man alltid kan medverka, bara i en annan form. Något av det roligaste jag visste när jag var yngre var att få åka på FVRMs ungdomsövningar, nu när jag blivit för gammal för att få delta som elev har jag valt att få fortsätta men som biträdande instruktör. Och det mina vänner, är något av det bästa jag gjort. För hur ska man kunna lämna en tävling som man en gång vunnit? Och hur ska man kunna lämna en bunt människor, som gör en så otroligt lycklig att hjärtat ibland gör ont? Fantastiska Emelie har tagit fotot och hon är också en som man inte kan leva utan. Livet. 
 

Oset

Jag blir så arg på mig själv. Ibland kommer jag på mig själv med att inte alls leva. Ni vet när man bara låter tiden gå för att fylla ut ens dagar? Jag vill inte minnas tillbaka på mitt liv och bara se dagar som passerar utan meningsfullt innehåll, det känns inte rätt mot alla som verkligen vill leva, men inte kan för att deras dagar är räknade. 
 
Men idag var inte en sån dag då jag i slutändan blev arg på mig själv. Tvärtom klappade jag mig själv på axeln. Jennifer frågade tidigare i veckan om vi inte skulle passa på att köra backintervaller idag när solen återvänt till den här planhalvan av jorden. Självklart sa jag och sken upp bara av tanken på att få springa mig trött i en back med Jennifer dessutom! Men när idag äntligen kom, med sommarvärmen och solens brännande strålar kände vi mer för att bara hänga vid Oset och njuta. Så vi tog vårt pick och pack och Prinsen såklart och satte oss i solen och bara betraktade alla hurtiga motionärer och levde. Och det slog mig att när jag i framtiden har kommit till den punkt där mina dagar är räknade och ser mitt liv i en ihopklippt mini biografi så kommer definitift den här flimra förbi. 
 
När klockan började bli middag tackade vi för oss och skildes åt. Hemma på Tärnvägen väntade Madde och Adam på att inviga grillsäsongen och det gick till en början väldigt... långsamt. Men Adam kom till undsättning och räddade middagen med sina grillskills. Nu på kvällskvisten har jag och Adam tittat på The fault in our stars och rensat tårkanalen. För det är ju också viktigt att göra med jämna mellanrum. Och filmen fick mig som vanligt att vakna till liv igen. Det känns som att jag levt i ide hela vintern och inte förrän nu börjat vakna till liv. Så kan det gå. Nu ska jag fylla upp kalendern med liv, typ planera in när gluteus maximus ska få växa och när jag nästa gång ska få äta tacos. Livet.
 
 
 
 
Jennifer solar med stil. Haha!  
 
 
 
Prinsen tittar fascinerat på alla fåglar som han helst av allt bara vill leka med...
 
 
 
 
Det blev Volleybollspelande för Adams del med hans läkarklan som jag så fint kallar de. Haha
 
 
Och vi nöjde oss gott med solens närvaro, all fågelkvitter och av lugnet.
 
 
När vi kom hem inveg vi grillsäsongen på bästa sätt, med saftiga burgare och härligt sällskap!
 
 
Prinsen under filmmyset. Sötegos. 

Vackra ting

 
Source

Högskoleprovet

Hi fellas! 
 
Skriver HP denna fantastiska lördag, hoppas ni roar er med roligare saker. Har bara två delpeov kvar så egentligen är det inte så mycket kvar av mitt slit. Sen är jag fri igen! Haha, förra veckan vid den här tidpunkten rodde jag 3kilometer vet inte riktigt om jag föredrar 5h HP skrivande eller 1.5h Crossfit, förmodligen det sistnämnda.... Haha. När jag blir fri senare ikv har jag planer på att göra Ben&Jerry coockie dough och sen umgås med Frida. Vad ska ni roa er med idag? :D 
 
 

Note to self

add a caption
 
Tumblr

Ett kärt återseende

Av min gamla klasskamrat Elina! Under påsklovet och dalavistelsen besökte jag och Prinsen Elina och hennes slott! Hon och Anton har varit tillsammans sen högstadiet och att nu se de med ett enormt slott, en liten fralla och världens snyggaste bil gör mig så lycklig. Någon gång i framtiden vill jag också vara där. 
 
Vi fikade i deras nya kök som var hur vackert som helst, pratade gamla minnen, husköp och framtidsdrömmar. Prinsen fick träffa deras söta fralla Stella och de blev direkt kompisar. Man såg hur lycklig Prinsen var av att äntligen få en kompis som kunde jaga honom och nästan få tag på honom, annars brukar alltid han vara den som jagar och jagar och aldrig får tag i den jagade. Jag fick en sitezing genom deras hus och så tog vi en promenix. Plötsligt hade timmarna flygit iväg och det var dags att bege sig hemåt, mycket lyckligare. Jag påmindes igen om hur viktigt det är att hålla kontakt med guldkorn och att all möda är värt det när man väl ses. Hit vill vi återvända varje Dalavistelse! :D
 
 
Sötisarna!
 
 
 

Höjdpunkt

 
 
Vet ni vilken tidpunkt på dagen som är min absoluta höjdpunkt?
- Kvällen. För att familjen oftast är samlade och för att man kan tända massa ljus. Äta B&J och samtidigt kika på film och skjuta upp alla problem till morgondagen. Ikväll kalasar vi på en chokladask och tar en kvällspromenad med Daniel ist, men bara jag får tända ljus blir jag lycklig.
 
 

Fredag i Dalarna

Fick äntligen träffa efterlängtade Anna! Vi tog en promenix runt Båstabadet och pratade om livet. Det var skönt att bara få vara och fylla på med Annaenergi igen. Som jag längtat. Sen skjutsade jag hem henne och när vi skulle säga hej då fastnade vi i bilen i en timma innan vi kunde säga hejdå och skiljas. haha. 
 
På kvällen åkte vi in till Falun för att spela lite pingis på Amirs jobb. Vilket påminde mig om alla pingisonsdagar vi hade när vi gick på Dahlander. 
 
 
 

Livet

Har haft ett sånt glädjerus idag! Först var jag ute med Prinsen på långpromenix, det var fruktansvärt varmt men ändå mysigt med alla fågelkvitter och barmark och så träffade vi på grannhunden så pojkarna fick socialisera sig lite medan vi bara pratade om valptiden, trix och tips och om volvobilar. Prinsen har tidigare tyckt att Bruno, som hunden heter varit lite skrämmande men efter några träffar har det gått bra, Prinsen retades massa med Bruno och till slut fick de springa fritt på innergården och då gick det undan. Man blir så varm i sitt mammahjärta av att se ens lilla barn lycklig och framförallt med andra hundar, se honom växa. 
 
Gick hem och gjorde kärleksmums och nyss ringde Sanja. Hon är en av få stjärnor jag inte kan leva utan. Man blir alltid så glav av hennes samtal, för vi båda har väl ett ganska hektiskt liv och att man då och då bara lyfter luren och snackar gör så mycket för både själen och hjärtat. Bästa Sanja. Jag är så glad för hennes skull för efter hennes GMU så klarade hon testerna för militärbrandman! Nu har hon gått högvakten och trivs som fisken i vattnet med sin befattning och det är så roligt att se. Synd bara att hon numera bor i Luleå och hennes schema sträcker sig till oändligheten, men snart, i sommar, hoppas jag få träffa henne.
 
Här har ni några gamla godingar på oss!
 
 
Fältövning med FVRM, här ska vi fempunktstvätta!
 
 

Här har ni mina favorittjejer på hela jorden (förutom Anna). Emelie, Sanja, Jag och Filippa. 
 
 
 
 

Det vet du

Skärtorsdag i Borlänge. Intervallträning med Adam, Joel, Anton och Albin. Och så en fin förfest hos Isak innan Det vet du på Liljan. Mys.
 
 
 
SötAnton.
 
 
 
Albin som är brunare än mig... Får ge igen i sommar 8)
 
 
 
 
Rökshow hos Bergfalksen!
 
 
Haha, alltså detta gäng! <3
 
 
 

En push push

 
Halli hallå!
Jag och Prinsen tog en extra lång sovmorgon imorse efter vår morgonpromenix, vågar knappt säga till vilken tid, men långt efter lunchtid iallafall... Hehe, så kan det gå! Efter det tog vi en lång promenad, med fågelkvitter överallt. Vi träffade den vita Douglas (Prinsen har också en BFF som heter Douglas men som är svart) som han tidigare varit rädd för men idag ville han väldigt gärna hälsa så vi hoppade över bäcken och de började leka genast! Kul att se att utvecklas och vågar testa igen trots att han blivit vettskrämd en gång förut. När vi nöjda och han väldigt anfådd begav oss hemåt igen gjorde jag tortillapizza, tog mig an disken och push pushade (mitt nya favoritord för snabbdammsugning). Nu ska jag spraya mitt hår med torrschampoo och sedan gå till teatern. Lugnstartad vecka.

Tid

Jag saknar att blogga hemifrån Dalarna, den stationära datorn, det stora skrivbordet och de fartfyllda dagarna med många och långa resor. Här i Örebro blir det nästan aldrig någon kvalite i det jag skriver för att det bara inte är bekvämt där jag är, eller så är det bara för bekvämt. Jag vet inte.
 
Men nu har mitt bloggsug återvänt så jag ska ta vara på det tills nästa vindpust tar tillbaka det. 
Att längta sammanfattar mig så himla bra. Jag är en mästare i att leva i det förflutna, en mästare att längta in i framtiden och en mästare på att uppmana mig själv att leva mer i nuet men kankse inte lika bra på att gör det. Så för att längta lite lite mindre kanske det lindrar att få ur sig det man längtar efter. De här dagarna längtar jag efter:
 
  • Semestern vi ska ta när Adam skrivit sin sista T4 tenta. Vi ska till värmen!
  • Till den dag man kan gå i ballerina i Sverige
  • Till den där städdagen jag så länge planerat att ha i vårt hem...
  • Jag längtar alltid till kvällarna, för då kan man tända massa ljus i lägenheten
  • Utbildningskontrollen i Östersund för FVRM ungdommarna!
  • Vårpeppen i Örebro - Jag ska få gå på en föreläsning av Eleine Eksvärd!!!
 
Tumblr
 

Yes plz

bitchesxbottles:damn 
jakobhetzer:
“Plants For Those Who Are Never Home” - Thoughtful Gifts.
expressions-of-nature:

by Paprakan
chanelrohses:
 
phuckindope:

Follow Instagram.com/Phuckindxpe for Fa$hion.’
nitrqin: IG - @matthew.shaww
howtotakepartyphotos:That’s why when I met Willa at Rosa’s birthday party I sort of freaked out. She was wearing an oversized plaid men’s button-down which revealed her dowdy worn out bra. She didn’t give a fuck. Not in that I’m-better-than-you sort of way but in that genuine my-parents-taught-me-I’m-amazing-and-I-believe-it sort of way. Any girl that was in a baby Gap commercial as a toddler has got to feel destined for greatness, no? And here we are now taking pictures and she won’t stop laughing. She’s ruining my photos. Actually, it’s me. My incompetence is at fault. I just can’t take decent smiling photos. Nightlife photography has ruined me with it’s endless parade of ‘head-mistress’ underlooks. Now that there’s authentic energy in front of me I’m a bumbling fool. You’re only as good as the last model, they say. And of course Willa will save me. When people see these photos they’ll say “that’s such a good picture” and I will get the lions share of the credit. Then I will land the next job.
 
Tumblr
 

Morgonpass

 
 
Måste ha slagit i huvudet  innan jag tackade ja till att gå på crossfitpasset - efter en utekväll! Så i morse fick jag snällt följa med... Men det gick bra! Lokalen låg ett stenkast från vårt hus och lokalen var öppen och fräsch. Aldrig i mitt liv hade jag trott att jag, lilla Betty en lördagsmorgon skulle ro 3 km, och dessutom kötta gärnet i massa benövningar.... But I did! 
 
Nu har jag gjort mitt för det här året, kan nöjt ligga och slappa tills jul, typ. Eller inte, dags att ta reda på allt toapapperconfetti och motionera parven, back intervaller nästa! (Försker skjuta upp plugget...)

En stressig fredag och en väldigt väldigt lugn helg

Jag var hemma på snabbvisit och när fredagen kom var det dags att ta mitt pick och pack och bege mig till Uppsala för Årsmöte och ungdomskurs - trodde jag. Men innan jag begav mig behövde vi besikta bilen, som magiskt nog gick igenom (!!), vi åkte och klippte Prinsen i Bondhyttan, åkte tillbaka till Borlänge för att gå på Granngården och köpa nytt koppel och åkte sedan hem till Gustafs för att städa bilen innan jag lämnade Dalarna för Uppsala.
 
I uppsala mötte jag upp saknade August och Henrik för att i samlad trupp ta oss till LSS och ungdomsutbildningen (som vi trodde vi skulle få gå på som medhjälpare...) Men väl på LSS hade ingen koll på någonting, så jag och August skickades till ett hotell där alla andra FVRF medlemmar sammlades. Men det var ändå skönt, på rummet väntade bästa Emelie och vi tog igen lite tid, åkte ut på safari i Uppsalanatten och hamnade på Donken, lite lyckligare och lite mättare. 
 
Lördagen innehöll en god hotllfrukost en IKG genomgång, men också väldigt mycket väntande och tre föreläsningar innan själva årsmötet, träsmak och fastväxt röv var bara förnamnet. Sedan kom den efterlängtade middagen. Det kändes så konstigt att vara tillbaka på LSS och uppleva alla GMU minnen igen, fast utan alla inblandade... 
Efter middagen åkte vi, August, Felix, Karl, Emelie och Jacob tillbaka till hotellet och hade kuddkrig (HAHA) innan vi åkte in till stan för en drink på Pitcher´s. Och efter snabbvisiten i stan återvände vi till hotellet för ölbastu med befälet. Inte trodde jag för fyra år sedan att jag år 2016 skulle sitta i en bastu med mitt befäl och snacka gamla minnen. Livet.
 
 
 
I väntan på bilbesiktning.
 
 
Haha, Prinsen efter klippning, asful!
 
 
Uppsala pyntar upp för påsk.
 
 
Kvällen slutade på ett hotell, med Emelie som sängkamrat, inte alls vad jag hade förväntat mig men absolut välbehövligt, få ha lite kvalitetstid med fina Emelie, synd bara att resten av FVRM tjejerna Sanja och Filippa inte kunde medverka. <3
 
 
 
Emelie kom med en present <3
 
 
IKG genomgång.
 
 
Fina August och Felix som en gång i tiden varit kursmarater men nu också är blivande instruktörer.
 
 
 
Och bästa Jacob och Emelie! Pitchers hade förvånansvärt goda drinkar, beställ en sursurprise i Uppsala och ni får en magisk drink!
 
 
Karl och hans tjej Moa som vi mötte upp, mysigt sällskap.
 

Fartränder

Fick så otroligt mycket gjort igår att det blev fartränder efter mig! ... Eller kankse inte. Men jag lämnade iallafall mitt CV hos en arbetsgivare, storhandlade, hämtade ut ett paket, sprang intervaller med Prinsen på kullarna bortanför oss och tränade lite ryck och front squats på kvällskvisten. Vaknade dock mitt i natten av världens magknip och kunde inte alls somna om innan jag värmt på min värmekudde. Tror att jag och Adam ätit den där skaldjurspastan i alldeles för många dagar nu... 
 
 
Några snapshots från vår intervallträning tidigare igår.
 

RSS 2.0