En halv helg i Dalarna

Fick chansen att åka hem till kära Dalarna på en snabbvisit över helgen. Nog för att vi åkte vid lördag lunch, men ack så mycket vi ändå hann med! Jag är absolut inte van med att vara borta femifrån så här länge, vi var hem en blixtvända i slutet av januari för att hämta hem Prinsen, men utöver det var jag sist hemma den 3 januari, måste vara något slags rekord. 
 
Den eminenta, nej, fantastiska halvhelgen bjöd på en god och rolig födelsedagsmiddag på Pitchers för Evelina & Dennis med Adam och Joel, vi catchade upp, planerade vad vi skulle uppleva och göra i sommar och face swapade - och det var hysteriskt kul! Hade faktiskt träningsverk i magen dagen efter...
 
Prinsen fick träffa våra familjer för första gången och det blev oväntad succé! Han sprang runt med sina nya leksaker som var lika stora som honom och var så stolt och så kissade han på en och en annan matta, bland annat vår persiska matta... Hehe. 
Under söndagen åt vi en stor helgfrukost hos Montenisarna och så åkte vi ut till Torsång och stugan för lite långfärdsskridskor, korvgrillning och skoteråkning i det fina vädret med släkt och vänner. Prinsen var helt till sig av allt snö och ville helst sätta i sig hela sjöns snöhögar (han älskar att äta snö) men blev ganska snabbt nedfryst både innifrån och om tassarna trots sin tröja så han fick sitta innanför min jacka. Myshund.
 
Dennis och Joel kom förbi och hade med sig sin skoter, så på eftermiddagen åkte vi madrass efter skotern... Läskigt värre! Men ändå lite härligt. På kvällen åkte vi hem till mig för söndagsmiddag och uppfräschning av ombrén som behövt förnyats i ett halvår och vid tio slocknade vi i Gustafs, lyckliga och fyllda med Dalavärmen. 
 
 
Förrätt: Natchotallrik med pulledpork, tunna frasiga natchos men en ganska medelmåttig pulledpork, god smak men inte så mycket mer, 79:- 
 
 
Pojkvän Adam & fina Joel!
 
 
Födelsedagsbarnen! Dennis och Evelina.
 
 
 
Och hela gänget på en gruppis. Måste säga att personalen var väldigt bra, Joel hade bokat bord för 4 personer men när vi kom fram kunde hovmästaren ändå trolla fram ett bord med fler platser trots att det var knökfullt med gäster en löningslördag. Det kallar jag bra service. 
 
 
Tog en bacon cheeseburger med otroligt krispiga pommes och någon slags cheddarröra istället för en skiva cheddar, lite annorlunda men ändå väldigt gott, fluffigt bröd och krispigt kött, dock drog den oförberedda senapsmajonäsen ner betyget - är inte alls någon senapsfantast... Kostade 161:- 
 
 
Och Gud så vi skrattade åt det här! Det smet ut en och en anann glädjetår för att vi skrattade så mycket och mitt uppe i allt blev jag så himla tacksam, över alla fina människor jag fortfarande känner och får ha i mitt liv. Livet. 
 
 
Cutiepie vilar tassarna!
 
 
Fina Joel!
 
 
Gruppis på Albin, Amanda, Adam, Dennis, jag Joel och Prinsen!
 
 
 
Adams gravida syster Elin med Prinsen!
 
 
Alltså, dessa grappar! Så mycket kärlek. 
 
 
Eufori, kan det bli bättre väder?
 
 
Face swapandet fortsätter och hhär är ännu en bild som ger mig skrattanfall.
 
 
Monster. En bobcykel som man kan åka på bakom scotern... 
 
 
Adam redo för sug i magen, höga hastigheter, blåmärken och snöskottskador.
 
 
En mysig helg i Dalarna jag gärna hade upplevt igen och igen och igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0