Livet atm

... 02.07
Känner mig brutalt illamående, lat som inte orkar läsa psykologisammanfattningen och dum som för första gången badat Prinsen och dränkt den fluffiga pälsen med vatten så han krypmte till hälften. Fast nu sussar han så gott brevid mig och verkar inte alls så arg längre. Tvärsom verkar han lycklig här brevid mig där han ligger och drömmer, för han sprattlar och piper som om han vore jagad av något jätte spännande eller så kankse han leker med sina syskon i drömmen, jag vet inte, men han verkar ha glömt att matte för tre timmar sen tvingade honom bada.
 
Ligger ute i vardagsrummet så jag snabbt kan ta mig till porslinstronen om magen vänder sig in och ut. Enda problemet är att Prinsen ligger ivägen och kan fördröja mig med en miss brevid toan... Men det hoppas jag inte.
Min mage har varit helt kaosartad sen i fredags. Då kändes den väldigt orolig men ändå hanterbar, igår fick jag ta smärtstillande för att ens orka utanför dörren och ner till Kårhuset för att vara nykter fadder under introduktionen, men hade jag fått välja, hade jag fortsatt ligga i foderställning resten av kvällen också. Och idag känns det bara som att jag åker berg och dahlbana, man vet aldrig när magen vänder sig in och ut och man bara har någon sekund på sig eller om det bara är en vändning upp i strupen. Det är därför jag ligger här ute i vardagsrummet, är vaken istället för att sova, kl 02.07 en vanlig måndag. Men det kankse går över snart, så jag också får drömma sött. Annars kan jag ju alltid kolla på Prinsen och Adam och glädjas över att de två iallafall får sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0