Nattankar

02.03
Måste rensa huvudet på tankar så jag någon gång kan slappna av och somna. Jag döper alltid mina år och stoppar undan de under olika kategorier så jag vet vad jag ska lägga mitt fokus på och 2016 har jag döpt till mitt "Mellanlandningsår", ni vet det där stadiet som egentligen är innehållslöst men ändå är nödvändigt för att man någon gång ska komma fram till slutdestinationen. Jag hade tänkt att det här året skulle vara fyllt med tid, tid att landa i Örebro, tid att ömsa skinn och tid att bygga upp en starkare grund. Lite som en livsdetox. Men jag känner mig så otroligt omitiverad till livet att ingenting blir av. Jag har tiden, men saknar drivet. Det känns lite som att jag lever mitt liv på autopilot, jag är där men känner inget, jag är mitt uppe i det men jag hör inte ett enda ord av vad de säger. Förstår ni?
 
Min ursprungsplan var att jag skulle ta en livstimeout och göra något som jag verkligen ville - skaffa hund. Vara kreativ och passionerad. Men det känns inte som att jag kan njuta till fullo av den nya fantastiska tillvaron, för att mina livsmål som är kvar är så suddiga. Avsaknad av livsmål kanske gör mig groggy och sugen på att gå i ide för resten av mitt liv och när man känner så är det svårt att komma på nya livsmål att blicka framåt på. Ond cirkel av för lite motivation. 
 
Det kankse bottnar i att det senaste året har varit så händelserikt och varit så intensivt att jag inte hunnit dokumentera det riktigt och att ta tag i det hela och sammanfatta det inte skulle göra året rättvist, eller egentligen skulle det ta ytterligare ett år att återberätta mitt äventyr... men att bara gå vidare samtidigt inte heller är ett alternativ. 
 
Hur som måste jag komma på en lösning och det är snart, för jag är trött på att gå runt i slowmotion och se livet passera. 03.25, förstår ni vad jag menar nu? 
 
klyschig text som förhoppningsvis får mig på rätt banor igen, från tumblr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0