Snapshots

Denna torsdag bjöd på lägenhetsstädning, hemmaspa, grönsaksbullar och "inflyttningsfest" hoa läkarna. Jag städade lägenheten så himla himla fint innan Prinsen bestämde sig för att hoppa upp i soffan med sin lekpinne och lorta ner den nystädade soffan igen... Men är man söt, kommer man undan med det mesta...
 
Testade att ensamhetsträna honom med lite hemmaspa och det gick galant! Så nu har jag inga fler ursäkter till att se sliten och ovårdad ut. När Adam senare kom hem gick vi över till Anton & Co för en miniförfest/inflyttningsfest. Vi kollade in deras trevåningsslott och jag konstaterade att jag också gääärna hade velat flytta in i det där kollektivet. Tre våningar, utegård, jacuzzi (!!) och ett himla stort kök! Vilken dröm. En dag vill jag också bo någonstans där käket är rymligt. Nu ska jag göra chokladbollspraliner!
 
 
Ooops, jag gjorde väl inget? // Prinsen
 
 
 
Min favoritserie!
 
 
 
Lite utav Anton, Daniel o Adam.
 
 
 
Maggie, Elisabet & Elisabeth (jag), kul att hitta någon i samma ålder som också heter Elisabeth - händer väldigt sällan! 
 
 
Skylle ta en gruppis till Veronica Maggios - Jag kommer och precis när hon sjunger "jag faller" glider kameran av min lilla ptramid jag byggde... Lite kompiskt att det blev så precist. 
 
 
Gruppis! Jag, Elisabet, Maggie, Anna, Ida, Adam, Daniel & Anton - Adams läkarpoolare. 
 
 
 
Nöjd "Farbror"
 
 
I huset hade de även upprättat en "hundkoja" alltså, visst är den supermysig! Det tyckte Prinsen också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0