Deras mancave

Himmel vad den här "ledigheten" gått fort. Känns som att jag kom förra veckan. Var i allafall och hälsade på i Bergfalks mancave, gosade med fluffy och sa hejdå och på återseende. Tidigare har jag och mamma köpt ett badrumsskåp på IKEA och så har jag pluggat litegranna och läst ännu mer om valpar och skötsel, hehe. 
 
Och så har jag planerat! Men jag upptäckte att jag inte alls varit lika flitig på att fylla upp kalendern i år som alla föregående år. Det kankse är ett tecken på att en stor förändring är påväg? Inte att jag ska sluta planera in allting och multytaska men att livet ska få byta rikting från det här uppbyggnadsåret? Jag hoppas så. 
Jag är i alla fall klar med att vara anonym, grå och den tråkiga Betty. Nu vill jag bli en mer mognare edition av mig själv, okej 2016? :-) 

Det är så svårt att välja, helst av allt vill jag ta nästa kliv och utöka familjen, men samtidigt vill jag uppleva världen i år. Kanske resa med syskonen och alla respektive, eller bara volontära på Hawaii(livsmål). Men det kan man ju inte göra med en vovvve? 
 
Så många frågetecken och så få svar.

 
Pic fr Google, men vilket år blir 2016?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0