Effektiv

Det kändes som att jag gick upp omänskligt tidigt när klockan ringde vid sju, en av mina fantastiska förmåner som jag haft under höstterminen har varit att jag int behövt kliva upp innan tio (förutom under tentaveckor) men som jag nu tyvärr blir av med till våren. Dagens första programpunkt var campusvandring och ledarmöte innan vi hovade in nystudenterna. Hade helt missförstått upplägget så jag råkade anmäla mig till att leda en campusvandring... Haha, kändes som en given katastrof men det gick bra. Kopplade in soldat Johansson (hon har ganska bra ledarkunskaper) och slog på Bettycharmen så var jag i hamn. Dessutom hade jag världens dreamtem av faddrar så det gick super!
 
Efter campusvandringen åkte jag och några ur min faddergrupp till IKEA för inköp till pyjamaspartyt och togapartyt. Sen storhandlade jag med Mia innan jag kom hem och vek in mina kläder. Och sen har jag lagat mat och försökt att teckna en försäkring... Men jag blev så frustrerad att jag gav upp... Så nu ska jag sova istället och förbereda mig mentalt för mässan och Amazing race imån. Tagga.
 
 
Snapshots:
 
 
Min nya afisch! :D
 
 
Morgonpromenad.
 
 
Gissa maträtten! Ratatouill med fläskkarré och ris. Bra matdosemat och lättlagat.
Slängde i grovhackade grönsaker i ungnen, lät de rosta ett tag innan jag blandade i två krossade tomater förpackningar med en rejäl klick smör, salt, peppar, basilika och timjan. Lät det blandas i ungen, stekte karré med salt o peppar och hälde slutligen på köttsaften från köttet på ratatouillen och vips, så har du 8 rejäla matdosor. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0