Får jag presentera superwomen?

Hej vänner!
Jag har haft en underlig dag. Från ingenstans bev jag superwomen och hann med (håll i er) ALLT! Klockan ringde vid åtta och då var det tvättning som stod på schemat, efter tvättandet skruvade jag och Adam ihop en IKEA möbel och åkte sedan till campus USÖ för plugg. Typ, åtta timmar senare checkade vi ut från universitetet, hett förstörda (iaf jag) körde hem Frida och åkte sedan och storhandlade, vi köpte så mycket kvarg att det fyllde ett helt hyllplan - allt för att underlätta tentaveckan som kommer! Haha. 

När vi snabbkäkat vid halv tio cyklade vi till ÖKK (gymmet) och pumpade ut all frustration, körde så hårt att jag lyckades få skinnflärpar och svidande sår så jag fick tänka om i schemat och köra lindrigare övningar för händerna. Och när vi äntligen kom hem från snöstormscykelturen var det dags för matdosetillverkning. 
 
Och nu, 01.48 är jag HEEELT slutkörd. Det var längesen jag fick så här mycket gjort och det lär dröja länge tills jag orkar röra mig igen - efter den här fruktansvärda tentaveckan... Och minutschemedagen.
 
Nu ska jag gå och kraschlande och sova 5 timmar innan jag ska upp igen för grupparbetet. Åh, lucky me. 
 
 
Ursäkta mina snapbilder, men det är det enda jag orkat ta kort med idag...
 
 
 
Haha, om jag får sprider jag gärna ut mig överallt, med handkrämer, olika drycker och godis i mängder... 
 
 
I tysta rummet får man mer gjort under en dag än en vecka på hemmaplan... hehe
 
 
Vid åtta tiden checkade vi ut från de krympande väggarna och begav oss mot Willys för storhandling.
 
 
Och Willys kvarghylla tömdes och fick flytta in hos oss! Hehe, jag har upptäckt en slags yogurtkvar från Skånemejeri som är laktosfri (!!!!!) coh det är typ årets upptäckt, nu när min laktosiuntolerant blivit rätt allvarlig...
 
 
 
Nu har vi matlådor i två dagar åtminstonde, pankopanerade rödspättor med romsås. Kan det bli mer mums? Svar nja. 
 
Dags att logga ut, tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0