Nattpass på ÖKK

 
Helgen inleddes med ett nattpass på ÖKK. Precis innan stängning, vid 23.45 händer något magiskt nere i gymmet. Muskelpaketen som är kvar droppar tröjorna och står och köttar i bar överkropp. Och jag tappar fokus...
I framtiden, vill jag också ansluta mig till deras kategori och ha något att flexa precis innan stängning. Vilken dröm. Men det är långt dit. Haha!
 
Träningen gick väldigt bra. Hade ett otroligt sug under hela dagen och när jag äntligen fick komma till gymmet var jag en aning övertaggad. Så rycken blev slarviga och inte så tunga som jag hoppats på. Och överstötarna till en början riktigt bra innan jag bestämde mig för att dra fram bockarna och stöta från de... Då gick det åt helvete. Avslutade med femmor i knäböj och förvånansvärt nog kändes det väldigt bra. Kunde till och med lassa på 10 kg mer än vad jag trodde, så på knäfronten (skadefronten) känns det stabilt. Vilket känns fantastiskt kul att äntligen få lyfta lite tungt igen och kunna träna sig tillbaka till bra tävlingsform. Nu är jag taggad inför tävlingssäsongen! (Men tyvärr inte på mina målvikter som jag ville ligge på efter comeback) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0