Tentaplugg och några sanningar

 
 
Hi peeps! Haft en bra dag? 
Min har varit produktiv! Har tentapluggat med Emilia och Eric, satt in varandra i olika personlighetsfack och kunnat förklara för varandra varför vi beter oss som vi gör, senare anslöt sig Frida och Andreas. Jag måste erkänna att jag inte tagit mitt ansvar och pluggat när jsg egentligen skulle det, men med hjälp av Emilia och Eric så lär jag mig så fantastiskt mycket och jag är så tacksam över att vi funnit varandra och för all hjälp jag får där. Efter plugget tänkte jag och Frida gå på stan och köpa fler ramar, men kylan och en smula utmattning stoppade oss från att tömma Gallerix lager - vilket jag nu känner mig stolt över att jag avstod. 
 
Kvällen består nog i att få andas ut en smula och när det är gjort ta sig upp på hästen igen, gå igenom olika begrepp och oklarheter och sen kvällsgymma. Och gå runt och småplocka i lägenheten medans jag andas ut. Mysig egentid. 
 
På tal om egentid har jag knåpat ihop några nya sanningar åt er, som jag märkt av på sistonde att jag gör. Haha

  1. Jag bevakar hundstallet.se så som man knarkar hemnet... 
  2. Jag är även besatt av ljus och älskar att ha olika doftljus i olika rum så man känner en ny doft när man kliver in i ett nytt rum. Tillexempel luktar vårt badrum nybakt äppelpaj
  3. Jag älskar att sova mellan två kuddar, så man liksom sover inbäddad mellan de två...
  4. Jag drömmer om att en dag eller årsvis få bada isvak. 
  5. Jag analyserar allt för ofta människor, speciellt nu efter psykologikursen #kursskadad
  6. Mina vänner har vant sig att ett svar från mig kan dröja fyra dagar, vilket gör det rätt jobbigt att behöva förklara för nya vänner att man bara inte är uppkopplad och inte ignorant, haha.
  7. Jag har ett otroligt bra balanssinne och rumsuppfattningsförmåga vilket ofta leder till att jag lätt blir snurrig. 
  8. 2016 ska bli en början på en ny livsepok. Vilken får ni se.
  9. Ett utav mina nyårslöften är att lägga mig samtidigt som Adam, på senare tid har det blivit väldigt sent bara för att man kan stanna uppe och det är en dålig ovana jag ska bryta. 
  10. På högstadiet önskade jag att man kunde frysa livet vid en viss ålder och hade då fryst mitt liv vid 16 års ålder, nu, fem år senare är jag så otroligt tacksam över att frysningsmöjligheten inte fanns tillgänglig. För jag har fått uppleva magiska saker jag aldrig hade fått chans till om jag fortfarande var mitt 16 åriga jag.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag saknar dig.
Vi har en kille i klassen som påminner mig lite om dina vimsiga sidor, tyvärr saknar han alla de andra delarna som gör dig till dig. Så jag blir påmind så jag kan sakna dig allt för ofta!

Svar: Jag saknar dig med. Så otroligt mycket, din energi, din kreativitet och dina dansmoves! Vi måste helt klart ses snart! Vilken tur du har med Bettykillen i klassen, själv har jag inte hittat någon Amanda kopia än, men jag jobbar på det, så jag får använda den som substitut! ^_^ <3
Elisabeth Johansson

2016-01-13 @ 19:39:39
URL: http://mansingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0