Toalettpoesi i Thailand

 
 
Älskar varuhusens små toalettcitat. 

Alla vackra ting

 
Titt så fint. Blir helt lyrisk näör jag kollar igenom kameran och ser alla solnedgångar, sådanna hade de varken i Thailand eller Örebro (åtminstonde inte lika fina). Inser nu när jag inte längre bor i Dalarna hur otroligt lyckligt lottade vi är med balkong med året runt solnedgångar och Adams stuga i Sunnanö. Men snart kanske jag kan njuta av de färgsprakande vyerna från Fridas fönster, hon har iaf vy åt rätt håll. Hur som, jag Joel & Adam gjorde kvälls WOD till den här vyn i förrgår. Snacka om lyx!
 

Mango i kopp

 
Drömmer mig bort till sådanna här skapelser, eller frukostar. 
 

Snapshots

 
... Från Thailandresans början! Och mer kommer!
 

Livet

HEEEL hallå kära ni!
Man kan ju nästan tro att jag lagt ner det här med dagliga uppdateringar, men icke, jag har bara varit för lat för att plocka upp den bärbara datorn... Hur mår ni? Lite chockad över antalet tappra själar som fortfarande klickar sig in här. Gose ni. Med mig är det bara fin fint. Semestern var fin, kom lägligt hem till allt midsommarfiramde och nu när festen är över har knegar-perioden återigen tagit plats i mitt liv. Lite synd för helst av allt hade jag velat spendera så mycket tid som möjligt med Prinsen och börja träna honom, jag och Adam har upptäckt att han är otroligt snabblärd och intelligent och det hade varit så kul att se hur långt han kan ta sig! Men samtidigt är det kul att få in lite pengar på studentkontot igen... Livet. Efter jobbet idag tog jag och Prinsen en långpromenad längs vägen till Gylleskola och det väckte så många minnen. Har börjat läsa Alex och Sigges bok Tid, fina välformulerade meningar och en hel del tankeverksamhet. Jag är en människa som inte riktigt har greppat det här med tid, trots att jag är rätt vuxen. Och nu menarjag inte att komma i tid (jag vet att ni tänkte den tanken), utan dåtid, nutid och framtid. Jag har otroligt lätt att fastna i gamla minnen, nästan så det blir kusligt och jobbigt. Hoppas jag har tid att läsa hela boken, på senare tid har jag påbörjat många böcker men slutläst desto färre. Nåväl, det kanske blir ändring på det nu. 
 
Måste gå och knoppa, vi ses!
 
 
Alltså, beskåda denna sky! Helt sinnessjukt vacker. Borlänge är helt sinnessjukt vackert. Livet.
 
 

-

 
Tumblr  

-

 
 
Source 

Väldigt snart

 
 
Hi! Vi har landat i Dalarna och mina resväskor har exploderat här hemma... Har massa massa kläder överallt i lägenheten, och grejer. Härre min Gud. Ibland undrar jag hur jag får plats med allting hemma hos oss på Tärnvägen... Igår när vi kom hem åkte vi ut till stugan där Sunnanö bjöd på en ljus natt och en sol som aldrig ville gå ner. När jag vaknade idag var det lite kyligare än vad vi är vana med, 20 grader 8 på morgonen, men det gjorde inget. Det var bara mysigt att få frysa lite igen. Tog en långfrulle på altan till morgonstrålarna innan jag åkte in till Borlänge för att göra pappa och Madde sällskap i hundgodisjakten. När vi kände oss klara skjutsade jag hem pappsen och jag och Madde begav oss ut på bikinijakt istället. Snopet fick jag åka hem tomhänt. ingen affär hade något jag ens var intresserad av. Vilket var jättesynd, har inte shoppat på några månader nu och tänkte unna mig själv en påkostad en om jag bara fann den. Men inget föll mig i smaken, så jag och Madde åkte till Granngården och köpte ett par skinnträskor och åkte sen och tränade lite. 
 
Under kvällen har jag försökt att plugga, men jag hann med både att handla mat och marinera mat innan jag ens satte igång med skrivandet. Hehe. Standard. Men nu är jag klar, för den här gången. Vet inte om mina tankar blev för flummiga, men nu är allt inskickat iallafall. Så, imorgon kan semestern börja på riktigt! Ha, eller ja, dagen kommer bestå av packande och packande och en klippning av Prinsen. Och supermegagos med Prinsen. Har max varit ifrån honom i fem dagar, men 20 dagar känns som en evighet. Gud vad jag kommer sakna parven. 

helt väck

... Och så var allt över. De intensiva, långa och framförallt varma dagarna ute på Kundvägen, packandes hundra tusentals blodomloppetpåsar med alla tillhörande problem man stötte på. Alla militärövningar. Och allt skoljobb, trodde jag. Har fått en kompliteringsuppgift på senaste inlämningen och jag känner mig inte alls sugen på att ta tag i den. Det är inte det att den är mastig och komplicerad, det är bara det att orken, lusten och effektiviteten tagit semester, på obestämd tid. Nu är hjärnan inställd på hemflytt och sedan Thailand. Inget mer. Att få den här uppgiften kändes som att bli tillbedd att spriga jorden runt, med min jävla LK100 och hela kompaniets matriel. 
Fast hindret sitter egentligen bara i hjärnan. Ska försöka plocka ihop åtminstonde ett rum ikväll och sedan sätta mig och skriva lite. Egentligen tänkte jag springa på filmpremiär för reklamfilmen/kortfilmen jag spelade in för några veckor sedan, men någon premiär och utekväll känns långt borta. Får intala mig själv att allt jag gör i Örebro blir sista rycket innan semestern och allt roligt! Heja mig!! 
 
 
 
 
 

Inte min dag...

Öh eh, URSÄKTA mig för min frånvaro. Men Betty är fullt upptagen med att packa blodomloppetgoodiebags så sitt egna liv hinner hon inte alls med. Det borde i och för sig också packas ner, inför hemflytten på lördag, men, det är som ni säkert förstår, ett mycket senare problem.
 
Dagens stora problem var att vi var trögstartade i början, hann fyra vagnar innan vi fick upp tempot men blev snabbt kontaktade av ex-chefen där den nya ordern var ändrade menyer och tillökning i matkassen. Gissa om jag ville gå hem då!? Vi hade liksom precis kommit igång och fått upp tempot riktigt, vi gjorde en vagn med 80 kassar på 40 minuter och hann rodda och preppa innan... När vi stått och packat om 400 påsjävlar hade timmarna sprungit förbi och målet på 10 vagnar på 3 pers hade snabbt försvunnit ur sikte. Istället fick vi rycka upp oss och sikta in oss på tre långsamma vagnar. De sista timmarna i bastutältet var hemska. Ingen blåst, högt tempo, många smådelar och exotisk hetta omgav oss och försvårade arbetet, tror jag microsvimmade av på knäckebrödspallen och fick strongt tvinga ner illamåendet i magen. Det var egentligen tänkt att jag och en till skulle stanna och packa ytterligare en vagn själva efter kl 17.00 men när vagn 8 var klar kunde lillmagen inte klara mer och hålla maginnehållet nere, så vi gav upp. Nästan helt apatiska släpade vi oss de 100 metrarna mot bilen och blåsten av de nervirade bilrutorna väckte lyckligtvis liv i mig igen, innan jag höll på att hamna på fel sida vägen. 
 
När jag kom hem tänkte jag ta ett tvättpass, men vår granne hade snott min tid så jag krashlandade i soffan istället. Kikade mailen och insåg att jag hade en komplitering att göra innan fredag. Härligt tänkte jag. Och satte upp nästa livsmål, kvällspromenad med Adam och Daniel och dusch och sängdags innan 23.00, fnys säger jag nu. Klockan passerar snart 23.00 och jag har fortfarande duschandet kvar...
 
Skitdag, skitväder och skitiga kläder... Nåväl, den är ju snart slut så imorgon tar vi nya tag! 
 
 

RSS 2.0