Helg

Hellu!
 
En tung skolvecka är är nu till ända. Vi har haft ett examinationstillfälle som tagit upp otroligt mycket fokus och energi. Den var egentligen inte så jobbig, men i mitt huvud målade jag upp världens dilemma. Efter examinationen i fredags kände jag mig bara så tom. Inte lättad, inte besviken utan bara tom. Gick ut på långpromenad med Rebecka och Siri och rensade fokuserade på livet igen. Sen började jag småfixa lite innan kvällens festligheter hos Ellen & Olle. 
 
Och den kvällen. Wow, jag hade så jäkla roligt! Magisk förfest bland nya fantastiska vänner, där spelade vi ring of fire, beerpong och drog bodyshots på en helt ny nivå. När vi hade som roligast började vi dra oss mot Ritz och promenaden dit var väldigt underhållande. Frida, jag och mina klasskompisar diskuterade roliga WTF-moments och jag skrattade så mycket så jag höll på att kissa på mig. Ritz var fint, bra musik rakt igenom för en gångs skull, bra dansgolv och en okej Petter uppträdde. Har lyssnat mycket på hans musik genom åren och hade väl stora förväntningar på honom, men den musik ag tycker om som han producerat är väl egentligen inte gjord för dansgolvssammanhang... Men jag var i goda vänners lag och jag var lycklig. 
 
Resten av helgen har jag städat hemmet, märkt mina böcker, tvättat i 10h, ätit tacos med Olle, Ellen, Frida, Adam & Rebecka och bara tagit det lugnt. Det känns så lyxigt att kunna sova ut till 10 utan att få dåligt samvete. Imorgon måndag börjar min sista VFU period igen och det är bara så fantastiskt det kan bli. Jag och Olle kommer få tillbaka lite vardagsmotion och kvalitetestund och jag slipper tänka så mycket på skolan för en gångs skull. Alltså, livet hörrni. Och till helgen åker jag upp till Östsersund och tjänstgör. Ska ta mig tid att njuta av livet medan det pågår, det är en av mina läxor från psykologen. Och jag ser fram emot det. 
 
 
Vi har varit bortskämda med sol hela helgen. 
 
 
 
 
Klasskompisar, Olle & Fredrik!
 
 
 
Tacohäng hos Frida. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0