Högvarv

Verkligheten är hård, kall och himla grå. Jag kommer hem till stress och en helt annan värld än den jag lämnade kvar i onsdags. Jag var förväntansfull, insåg allvaret att åka bort på övning och vilket uppgiftsberg jag skulle ha när jag kom hem, men jag trodde aldrig det kunde nå sådanna här höjder. Jag har varit jätteledsen sen jag landade i måndags natt/morgon. Dels av allt åkande, illamåendet som obotligt dyker upp när man åker tåg och läser samtidigt och dels för att jag var trött - av naturliga skäl. 
 
Träffade Olle igår för att catcha upp hur seminariet gått och hänga lite innan vi åkte till vår VFU plats. För det första har klimatet i gruppen ändrats och för det andra har vår seminarielärare fått för sig att ändra sitt ord om gruppindelningar... Jag var verkligen överlycklig över min gruppkonselation, engagerade, kunniga och framförallt lättsamma människor att arbeta med. Raka rör och likadana tankesätt. Enkelt. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre grupp helt enkelt. Men nu, nu ska vi plöttsligt byta inför nästa delkurs. Och inombords bröt jag ihop när Olle avslöjade nyheten. Jag kände att jag hittat hem men plötsligt ska alla flytta ifrån mig. Det känns inte rätt. Inte nog med att jag klantat till förra inlämningen och troligtvis måste göra om uppgiften, inte nog med att den stora examinationsuppgiften ger mig ångest bara när jag snuddar tanken på den så ska vi byta grupper! Förstår ni stressen? 
 
Ohanterlig. Jag har typ fått spänningshuvudvärk av allt grubblande och ältande och det är redan jobbigt som det är. Men idag bokade jag och viktoria in en "rehab" och efter mötet så kände jag mig faktiskt bekymmerslös, normal. Jag är fortfarande skeptisk till om den funkade, men så länge som jag inte känner mig nerstressad och nedstämd är jag lycklig. Och det är huvudsaken. Nu ska jag göra ett tappert försök att formulera mig akademiskt och kärnfullt. Söndagen är inom räckhåll och så min återvändande fritid, hade! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0