Metareflektion

Hej hur står det på? 
 
Jag har fått en fläng av tänkarinfluensan, ni vet den där jobbiga influensan som smittar ner alla ens tankar och all vaken tid och energi går åt till djupdykning i saker som egentligen inte behövs tänkas på - så mycket. Jag tänker så det knakar, länge och intensivt och ibland kommer jag på mig själv med att bara stirra ut i tomma intet för att jag är så fast i min egna tanke. 
Det är svinjobbigt. Iallafall i samband med en intensiv skolgång, även om det kan vara skönt att överanalysera småsaker ibland. I övrigt är livet väldigt bra, skolan tar upp den större delen av vardagen och när jag inte städar eller studerar försöker jag finna tid att slutföra sidoprojekt som dykt upp. Reparera bilen. Titta klart på Orange is the new black. Skriva med mina nya kompisar. Tänka att jag ska träna och slå nya pers. Ja, ungefär så. Och mycket mer. Så här ser jag på livet just nu. 

 
 
 
 
+ Jag älskar livet! Känner att jag hittat en utbildning som jag verkligen känner ett stort engagemang för, trots det höga tempot. Alla nya kompisar underlättar skolgången ngt enormt. 

+ Det underbara vädret, jag har kunnat gå i kjol sen vi började skolan för tre veckor sedan.

+ Alla tankar har gjort mig mer kreativ och sugen på att uttrycka mig i skrift igen, vilket kan vara skönt i sig, att få ner tankar i ord och se att det ändå inte är något stort problem. 


- Bilen har gått sönder och det är ett himla meckande att försöka få ner den till verkstaden flera gånger i veckan, tidskrävande och oekonomiskt... 

- Jag har energin och viljan att springa milen dagligen och gå ner till gymmet för att köra tyngdlyftning och nå nya höjder, men mitt ena knä strejkar och det gör mig så otroligt förkrossad. 

- Livet går för fort. Jag känner inte att jag hinner njuta av varje dag som går - för att det går för fort. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0