Snapshots

När jag inte hinner skriva några rader här dagligen känner jag mig ofullständig. Det är något magiskt i skrivandet och får jag inte den dosen regelbundet blir jag som en tillstängd vulkan. Jag kan inte lova varken mig eller er att jag kommer ha tid att dagligen skriva här, men jag ska försöka. För min och er skull, för vem vill inte titta tillbaka på sin studietid i framtiden? Här kommer iaf några snapshots från den senaste tiden. Njut, det har jag gjort även om tempot varit som på autobahn. 
 
 
 
Middagsdejt med Adam, Frida och Daniel. Förrätt: Caprese med stum mozzarella som omväxling. 
 
 
Megagosisar och numera granne. 
 
 
Fredagslunch med Viktoria och Läkarklanen (delar av den) På Stora Örebro, Schnitzel och gravadlaxpasta med parmesan i mängder. Mums!
 
 
Efter maten och lite shopping drog vi oss till tennisbanan, för egen del slog jag några bollar innan jag gav upp och gick på prommis med Prinsen och Frida. 
 
 
 
Vädret här i Örebro är fantastiskt, snudd på sommar vissa dagar och då måste man ta vara på den möjligheten - nämnligen välja barbent och sandaletter! 
 
 
Under torsdagen spontanbokade jag in mig för blodprovstagning. Jag har alltid haft som dröm att bli blodgivare, men inte riktigt kunnat hantera min på senare dag uppkomna nålskräck. Men nu när jag gjorde det som hastigast mellan två föreläsningar, hann jag inte reflektera över det så mycket innan jag låg i stolen med nålen och blodet utpumpandes. Nu väntar jag på provsvar och går alls igenom är jag nog givare innan slutet av året. En liten rolig sak var att sköterskan berömde mina vener och frågade om jag ville bli plasmagivare när jag ändå höll på. 
 
 
 
 
 
Berlin. Tjejweekend. Semester. +35grader, skönt att komma bort och fånga "sommaren" en sista gång innan skolan drog igång.
 
 
 
HvSS tävling i Vällinge för Flygvapnet. Vi kämpade mot sena avhopp, vätskeförluster och elitungdomar, men vi tog oss i mål, och placerade oss i fronten, här nedan kan ni se några av mina tappra adepter och ovan Biar, min lilla Zlatan. Ett sjukt bra killag med ambitioner och spring i bena. 
 
 
 
Bilkön ut från Stockholms innerstad en fredagseftermiddag är inte nådig... 
 
 
 
Det bästa med två världar är att korsa de. Här ovan ser ni mig och Adam, på vegandejt med Filippa och Zack. Borlänge möter Stockholm. UNG redaktionen möter Flygvapnet. 
Var lite skeptisk innan mot den veganska maten, skulle vi bli mätta? Skulle det ens finnas mycket att välja på? Men alla mina fördomar krossades när Filippa dukade upp ett helt bord med godsaker. Och oj vad gott det var! 
 
 
En fantastisk Stockholmsvistelse och en weekend med min soulmate. KAN det bli bätre?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0