Välkommen helg!

Hej bloggen! Jag är mer än sällan inne här och livet har galloperat förbi mig, eller snarare med mig - dragandes i stigbygeln, fastklämd och skärrad. Det har gått många veckor nu sen jag senast skrev några rader. Jag vet att en blogg fungerar så att man ofta skriver men jag har liksom inte haft den tiden. Det har varit en sån tidsperiod nuEn sån där period då man tappar bort tidsuppfattningen och bara betar av roligheter efter roligheter. 
Eller, ja, jag har fyllt mina dagar med monsterpass, en tävlingsvecka i Stockholm på HvSS, en tripp till Örebro för att slänga in alla saker innan jag återvänt till Borlänge för att göra klart de sista sakerna innan avfärden mot Berlin. Och nu, ja nu har jag precis gått klart min första universitetsvecka på lärarprogrammet. Det är otroligt hektiskt, även för mig som läst två terminer innan på universitet. Kurslitteratur som fyller ett bokhyllsplan, gruppkontrakt, seminarium (!!), plugg och på det vardagen. 
 
Men nu är det helg och då är det mer än okej att ta sig en pluggpause. Har spenderat min lediga dag på att städa hemmet. Gått igenom mina skönhetsprodukter, skrubbat badrummet, steriliserat diskhoet, dammsugit och plockat undan och upp. Till kvällen bestämde jag och Frida oss för en minikräftskiva, som plåster på såren för den jag missade igår hos Filippa i Stockholm. Och den satt fint. 
 
Imorgon väntar verkligheten och en trave böcker på mig, vore ju dum om jag ljög och sa att jag längtar, men lite. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0