Veckan i en snabbrepris

Förstår inte hur tid kan försvinna, bara så där. Den här veckan har i början sett väldigt jobbig ut med en veckostart med ett seminarium, följt av mer skolarbeten och ett till seminarium, en härrans massa fester och firande och en trasig bil. Och nu är den slut. Känner mig nästan lite tom efter allt som passerat. Alla härliga människor man träffat, alla jobbiga skoluppgifter man faktiskt tragglat sig igenom, jakten på de försvunna glasögonen som hållt på alldeles för länge och hemuppgifterna. 

Idag är det söndag vilket för mig innebär egentid i form av hemmaspa och en härrans massa plugg. Jag har en vetenskaplig text att skicka in tills måndagen och två seminarier att förbereda med gruppen innan jag åker upp i landet för SöF med kompaniet. Jag hoppas att tiden fram till onsdag går hälften så segt som veckan gjort, för nu behöver jag verkligen en ocean av tid om jag ska hinna med allt innan resan. 
 
 
Bus med hundarna, Prinsen med hans bästa vän Dogge! 
 
Måndag, heldag med seminarium och föreläsningar. 
 
 
 
Tisdag:  Heldag i skolan, långpromenad med Jennifer runt Oset och födelsedagsfest för Anton som dagsavrundning. 
 
 
Onsdag: Grupparbete och collegefest med de här, Patricia & Olle. 
 
 
Torsdag: Lekdejt med Juno och Bruno innan seminarium. 

 
 
 Seminariet avklarat och långpromenad med Prinsen för att få vädra hjärnan. På kvällen tjejkväll med Frida och långpromenad i shorts och långtröja (!!) 
 
 
 Fredag: Fredagslunch, stros på stan, hämta ut mina efterlängtade brillor, plugg och senare på kvällen en spontanfest hos Olle & Ellen. 
 
 
 
Lördag: Tvättstuga, såpasporter, häng med Karin, förfest på Tärnis och sedan vidare mot Kåren för pyjamasparty. När jag kände mig nöjd gick jag hem och raka vägen till sängen. Kl 03.30 kom Adam hem från sin grabbkväll och bjöd mig på nattpizza - i sängen. 
 
Och nu söndag mår jag bara dåligt och är dessutom begravd under alla böcker... Men så har livet sett ut sen senaste veckan! I stora drag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0