Nyårslistan

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Massa saker. Vi beslutade oss för att utöka familjen och bli tre, Prinsen kom in i vårt liv i början av året! Blivit studentalkoholist, jag vill egentligen inte vara så, men jag har för dålig karaktär för att göra något åt det. Jag skaffade en smartphone (bara det är ju historiskt) Jag har blivit blod och plasmagivare. Jag började gå hos en psykolog för min stress och göra-allt-i-världen-mani. Och så har vi flyttat från vårt kärleksnäste till en rymlig trea med högt i tak och plats att växa (läs, skaffa en ännu större walk in closet, Adam vet bara inte om det än...)

 

 
 

Vilka länder besökte du?

Thailand & Tyskland. 

 

 

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?

Mig själv. Jag behöver mig själv mer än någonsin. Egentid. Eller tid över huvud taget. Jag behöver lära mig att sluta älta och verkligen leva i nuet och inte bara i nuet men samtidigt vara rädd för att nuet ska försvinna. Jag saknar konkreta målsättningar och därför har livet mest varit luddigt 2016.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

26 Januari, då vi hämtade hem Prinsen! Tisdagen den 30 Augusti, då skolan började och vi träffade vår seminariegrupp! 
14 December, då vi spontant kikade på en trea och när kvällen kom hade vi signat och hämtat ut nycklarna. Snacka om årets impuls "köp".  

 

Nya bra vänner du träffat?

Olle, Ellen, Sol, Elvira, Patricia, Fredrik, Clara, Johan, Rebecka, Leyla för att nämna några riktiga guldkorn! 

 
 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Att jag faktiskt bestämde mig för att satsa helhjärtat på lärarlinjen, inte gå massa andra kurser parallellt eller bara satsa halvhjärtat. Det är stort för att vara mig. Annars har jag nog gjort alldeles för många Öppning-stängningspass på Willys och levlat upp till stängningar i Förbutiken, det är inte fy skam det heller. Hahah.

 

Och din största framgång privat?

Att jag tagit tag i mina småproblem och börjat gå hos en psykolog för att reda ut mig själv.  Även om det inte är så farliga problem, är det alltid skön att ha ett bollplank. 

Vad spenderade du mest pengar på?

Vår nya bil, Prinsen (utan tvekan) och resor.

 

Bästa köpet?

Min trenchcoat från H&M, mina bruna sandaletter i mocka från Behrska, den svarta träningstoppen med djup v-urringning, friluftsbyxorna från Lundhags och mina Primeboots. 

 
Amanda lånar min favorittopp, som också var en av årets bästa köp!
 
 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

GABRIELLA - Coldplay - The Scientist (Cover)
Adele - When We Were Young
Alex Vargas - Solid Ground // Mahogany Session
Freddie Dickson - Hideout // Mahogany Session 
Cool back - Ink Kid
Din tid kommer - Håkan Hellström

 The Chainsmokers - All We Know (Audio) ft. Phoebe Ryan

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare, det har varit ett bra mellanår då jag inte haft så höga och många mål. Under våren fick jag tid att utforska staden mer och upptäcka alla guldkorn, som att vi har en vitsippeskog 200m från huset. Hösten har mest varit har varit stressig, bara att uppfostra ett djur när man aldrig haft ett tidigare har varit ett stort stressmoment, och så fulltidsstudier på det, även om det varit väldigt roligt också. 

 
 
 
 
 
 

Vad önskar du att du gjort mer?

Dusckit mer vatten. Jag önskar att jag suttit vid datorn mindre. Det kan verkligen gå timmar innan jag inser att min "lilla ska-bara"-stund mynnat ut i en heldags sittande framför datorn/mobilen. Annars önskar jag att jag engagerat mig mer i Prinsens uppväxt, att jag läst fler böcker och från början varit konsekvent. Jag önskar också att jag varit mer mig själv. Ibland kan jag komma på mig själv med att säga en fras som inte alls är Betty. Men jag antar att Betty verision 2.1 är på ingång och bara ömsar skinn. 

 
Här är iaf årets mest genuina bild. Han är lycka och lycka utstrålar bilden.

 

Den maträtt du åt oftast 2016?

Lasange, himla gott och går att ösa på med hur mycket ost man vill!

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Jag var på snabbvisit i Dalarna över dagen, körde en liten roadtrip med Sussi och Prinsen tillbaka till Örebro, körde ett bra ryckpass på gymmet och förberedde mig för vår stundande födelsedagsfest. 

 

Högsta önskan just nu?

Att nästa år få mer struktur och rutin på livet och på mig själv. Att året skall bli mitt golden year! Eller iaf en warmup! Att Skam S4 skall komma ut...

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Jag önskar att jag höll fast i tyngdlyftningen, för det är kul att lyfta, och ännu roligare att få röra sig inte bara i vardagen utan också framåt i form av nya pers, men under hösten unnade jag mig inte den tiden att faktiskt ta mig tid till att gå till gymmet. Shame on me. Om det hade blivit segelflygskurs i Borlänge, så hade jag fått träffa mina FVRM tjejer och det hade gjort mitt år. Tagit fler bilder med kameran ist för mobilen...

Vad fick dig att må bra?

Att jag samlade mod och blev blod- och plasmagivare. Att jag skänkt mer pengar till välgörenhet. Långpromenader med härliga grannar. Skam. Thailands och Tysklandsresan. 

Vem saknade du?

Mig själv. Annars Dalarna, var hemma varannan vecka under vårterminen och under höstterminen var jag hemma i Dalarna ETT dygn på hela höstterminen, det är så himla olikt mig och alldeles megagalet. 

Vad är du mest stolt över?

Oj, att jag mot alla odds lyckades få godkänt på vår första examinationsuppgift. Eller, att jag cyklade mer än två mil varje dag i tre veckor under vår VFU. Dock hade jag aldrig cyklat så ofta utan världens bästa VFUpoolare och resesällskap. Och att vi lyckades få trean och att vi också lyckades flytta utan att slå ihäl varandra (Adam är normal, jag är prylgalen och har svårt för att slänga saker...) Att jag vann en sprillans ny design dator från Mecenat.

 

Citat?

 

Mål under 2017?

Ni vet ju redan vid det här laget att jag är ett stort fan av nyårsmål, riktlinjer som tar en framåt. Sen är jag ju inte mästare på att förverkliga alla mål, men det är iaf skönt att veta åt vilket håll man ska gå åt. Här är några av mina nyårsmål för 2017. 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0