Long time no see

Det känns som en underdrift att skylla på att livet kom emellan, sen vi senast hördes vid för ett år sen. Men saken är, var att jag helt tappade min skrivarinpiration. Den har fortfarande inte återvänt, men jag hoppas att min kreativa sida och terapiform fungerar som motvikt till alla tunga akademiska texter jag den senaste tiden har skrivit och skall skriva. Jag behöver fortfarande en kanal att få uttrycka mig i, nu kanske mer än någonsin. Så, hej och välkommen tillbaka. Jag vet att ni saknat mig. Det har jag också gjort.
 
 
Eftersom att det var ett tag sen jag senast skrev något, så känns det passande med en liten självintroduktion. 

MÅL ATT UPPNÅ

Kortsiktigt: Överleva T3. Annars bli bättre på att hålla ordning i hemmet

Långsiktigt: Den bästa verisionen av mig själv. 

Efter årsskiftet: Återhämta mig. Hela 2017 har utvecklat och bjudit på enorma utmaningar, på alla plan och jag känner nu att jag snart exploderar. Så, därför känns det behövligt att planera in ett återhämtningsår. På riktigt.

PLANER

För denna månad: Inte gå under ekonomiskt. Beskita bilen. Hålla mig i skinnet under Black Friday och Cyber Monday. Och komma iväg och slipa på beachformen till 2020. 

I December: Maximera mitt "vinterläslov" och catcha upp med gamla vänner. 

Innan årsskiftet: Kanske avsluta och skriva tre bra tentor/examinationsinlämningar i tre olika program- och friståendekurser. 

DRÖMMER OM

Att i november: Äta en perfekt burgare. Och samtidigt bli så frisk att jag kan träna regelbundet igen. Jag saknar endorfinkickarna och det omedelbara välbefinnandet efter varje träningspass. Och att få se ut som vanligt...

Långsiktigt: Färdigutbilda mig till instruktör inom FM. Att leva. Vara närvarande. Att få städhjälp. Fortsätta utvecklas, men inte på bekostnad av min hälsa. Få lära mig poleticks upp och ner. Bli mer ordningssam. Skaffa ett fadderbarn. Äta mindre kött. Springa Action Run under timmen. Lära mig säga nej. Få fortsätta gå hos min terapeut och göra framsteg. Invenstera i en nygbygd lägenhet. Och bli king på aktier. 

Till 2018: Hoppas jag att jag stannar upp och njuter mer. Planerar in tid för återhämtning, lika naturligt som jag fyller upp all min vakna tid med framsteg, aktiviteter, resor och roligheter. Jag hoppas att jag får tid till att färdigutbilda mig inom FM, i alla fall få gå IK-T, LOS och IK fys. Jag hoppas att jag tar beslut baserat på min egna lycka och framtid. Jag önskar att få hålla mig frisk och relativt smärtfri, fri från hjärtesorg. Och jag hoppas på en familjeresa och en tjejresa. 


RSS 2.0